Aktív témák
-
nRu3
addikt
S.O.S.!!!
Az elöbb bekapcsoltam a gépet és megnézném a e-mailokat mik jöttek az Outlook Expreesel de a mikor bekapcsolom a nav2003 valami hibát észlelt és a beérkezett üzenetek mappában lévő üzenetek nem jelenek meg a többiben megvanak és atörölteken csak az van amiket én törölgetem ki a napokban.
Ha megnézem a C:\Documents and Settings\XXXX\Local Settings\Application Data\Identities\{ECCF9ECD-0247-4F8F-8770-BEC6FF226AA0}\Microsoft\Outlook Express-t ott megvan a elvileg a 400MB levelem de mégsem látom. probáltam exprtálni átmásolni.... de csak 1db levelet másol átt azt amit menet közben kaptam frisset.
Légyszives segitsetek nagyon fontos
ha van Outlook Exprees topic akkor a linket megköszöném .
Aktív témák
- Mikrotik routerek
- Nonjour: nem fordít az EU-ban az AirPods
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Ingatlanos topic!
- LEGO klub
- Óra topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- AKCIÓ! Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával - Nint.hu
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 1800X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- ASUS TUF Dash F15 - 15.6"FHD 144Hz - i7-11370H - 16GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3070Ti 8GB Rampage SHIVA DeepCool 750W
- iKing.Hu - Samsung Galaxy Tab S8 Graphite Használt, karcmentes állapotban
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest