Aktív témák
-
kispéé
senior tag
Kipróbáltam.Ez se jött be.Mérgemben újrahúztam a wint,de már az eredetivel.De képzeljétek,itt is csinálta már ezt a problémát,lehet nem a vindózzal van a gond,hanem hardveres. Új gépem van és egy IDE kábelen van a vinyóm meg a dvdírom,mert csak egy csati van a alaplapon,addig így lesz míg veszek egy sata-s vinyót és irót.Lehet ez lehet a gond?vinyó masteren van az írót meg nem tudom,de úgy emlékszem slave-n. Tehát akkor valszeg offtopic az én bajom
-
kispéé
senior tag
sziasztok! remélem tud valaki segíteni! olyan problémám van,hogy ez a ext. editon van a gépemen és amióta ez van,azóta nem tudok multisession (többmenetes) dvd-ket írni.pl. a nero-val (próbáltam mással is), kiírja hog érvénytelen parancs. Egymenetest viszont gond nélkül megírja.Meg a dvd törlés sem jó,van olyan korong amit nem hajlandó törölni. Valami gebasz van,de nem tudok rájönni,hogy mi. Előtte normál winXP volt, ott ezeket a korongokat megírta ahogy kell. Valakinek nincs ötlete? már teljesen leblokkoltam,nem szeretnék új windowst, kiszeretném húzni ezzel a vistáig!
Aktív témák
- Linux kezdőknek
- Hálózatokról alaposan
- Milyen okostelefont vegyek?
- World of Warships
- Újratervezés: biztonsági okból változtat a Tesla
- Milyen autót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sorozatok
- Witcher topik
- Így néz ki a Vivo X300 Pro, és két vele rögzített 4K 120fps videó
- További aktív témák...
- Honor X7b 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Xiaomi Redmi 14C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2022 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3369
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest