- Apple MacBook
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Négy nagy x86-os újítással készül a jövőre az AMD és az Intel
- Itt a Panther Lake és az Intel rendkívül sokat vár tőle!
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- DUNE médialejátszók topicja
- Projektor topic
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Ha egy partícióra akartam felrakni a két rendszert akkor az nem ment együtt...pedig nekem már volt kért windows egy partíción.Viszont úgy ment hogy külön partíción...
'Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Nos ezt arra értettem hogy nekem nem kínálja fel hogy mit akarok feltelepíteni a dvd-n fennt levő programok közül hanem megfogja és egyszerűen kérdezés nélkül felrakja az összeset
Most akadt egy elég idegesítő problémám...mégpedig hogy a billentyűzet és az egér yáték alatt egész egyszerűen megőrül...hiába nem nyomom az egér gombot tovább úgy csinál mintha nyomnám...akkor ha elengedem az egyik iránygombot akkor még vagy 5 évig ugyanarra akar menni...
Erre van vmi ötleted?
Aktív témák
- Dell Precision 7740 Workstation 17,3", i9-9980HQ, 32GB, RTX3000 6GB
- Gamer PC - i5 14600k, RTX 3080 és 32gb RAM + GARANCIA
- HALLOWEENI KÉSZLET - RETRO Számítástechnika -- MINDEN RETRO EGY HELYEN -- RETRO Számítógépek
- Samsung S21 Plus 6 hónapos Akkucsere!
- Gamer PC - i7 10700K, RTX 3060ti és 16gb RAM + GARANCIA
- Apple iPhone 16e 128 GB Black Apple Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3063
- Dell Latitude E7440 - i5, 8GB RAM, HDMI, eu bill - számla, 6 hó garancia
- Apple iPhone 13 128 GB Fekete 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest