Hirdetés
- Mini PC
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Asztrofotózás
- Melyik tápegységet vegyem?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- SONY LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
Stylie
aktív tag
Ha egy partícióra akartam felrakni a két rendszert akkor az nem ment együtt...pedig nekem már volt kért windows egy partíción.Viszont úgy ment hogy külön partíción...
'Nos vélemény az hogy nagyszerű megoldás az hogy azt telepítek fel amit akarok és nem a windows irányít engem hogy ő azt rak fel amit akar.''
Nos ezt arra értettem hogy nekem nem kínálja fel hogy mit akarok feltelepíteni a dvd-n fennt levő programok közül hanem megfogja és egyszerűen kérdezés nélkül felrakja az összeset
Most akadt egy elég idegesítő problémám...mégpedig hogy a billentyűzet és az egér yáték alatt egész egyszerűen megőrül...hiába nem nyomom az egér gombot tovább úgy csinál mintha nyomnám...akkor ha elengedem az egyik iránygombot akkor még vagy 5 évig ugyanarra akar menni...
Erre van vmi ötleted?
Aktív témák
- Microsoft Surface Pro 7 Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1035G4 8/256 Retina
- Mars Gaming MK60W 60% Mechanikus Blue Switches Gamer Billentyűzet Spanyol Kiosztás
- 2019 - BMW I3S 120Ah
- ASUS ROG Strix G15 144Hz / AMD Ryzen 5 / RTX 3050Ti / 16GB RAM / 512GB SSD
- Microsoft Surface Pro 7+ Érintős Szétszedhető Laptop Tablet 12,3" -80% i5-1135G7 16/256 Retina
- DELL Precision 5540 Workstation i7-9850H Nvidia Quadro T1000 16GB 512GB 15.6 új akksi 1év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3359
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Eladó makulátlan Nothing phone 3a 8/128GB / gyári garanciával
- Ikea Eilif Paraván, asztali elválasztó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest