Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- OLED TV topic
- Hardvergyülekezet a Pilvax előtt
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Videós, mozgóképes topik
- Azonnali notebookos kérdések órája
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
CimbiX
aktív tag
Haho, bemasolom ide is, amit az x1950pro Topicban irtam, hatha itt talalok valaszt...
"Van egy kerdesem, inyenceknek valo. De elöször a konfig: e4300@2,8Hz, 4gb DDR2-800, Asus P5B, Sapphire x1950pro. Es a legjobb: Vista x64
Elöre megkerek mindenkit, hogy mellözze az olyasfajta valaszokat, mint "ugy kell neked, minek hasznalsz Vista-t", vagy "majd a SP666 utan talan en is valtok majd Vistara", köszi!
A gondom: Antialiasing+Game-ek. Tudom hasznalni a jatekok menüjeben az Antialiasing-ot, de a monitor gyakran atvalt (PL. Loki, GUN, Quake Wars, COJ, ) 60Hz-es kepfrissitesre AA engedelyezesenel. A FEAR es a Guid Wars ugyanakkor (csak hogy ket peldat emlitsek) gond nelkül megy. Probaltam mar az egeszet megkerülni azzal, hogy CCC-ben allitom az AA-t, de akkor vagy nem alkalmazza a jatekban, vagy ugyanugy atvalt 60 HZ-re.Minden honapban frissitem a drivert, miutan teljesen eltakaritottam az elözö maradekat driver cleaner-el... Ötletek?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Opel topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Windows 11
- Google Pixel topik
- Bontsuk ki ezt a 4K-s vadállatot! - ASUS Prime 5070 unboxing
- Revolut
- Spórolós topik
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali informatikai kérdések órája
- További aktív témák...
- Asus ROG Flow Z13 GZ301VIC Acronym Limitált kiadás - 13.4" QHD 165Hz Érintő - 32GB - 1TB - RTX 4070
- Asrock PG 4 GAMER!! Kamatmentes részletre!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest