Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED TV topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pipó
őstag
Üdv! Szeretném feltenni a Vista 64-et második rendszernek. Gondoltam egyet - mivel a nejem pedagógus - hátha óccsóért is megy a tisztaszoftver programban. Mivel sehol nem szerepelt, hogy csak 32 bites lehet (azt azért igen, hogy mindig a leújabbra lehet upgradelni) gondoltam, hátha kisirhatok egy 64-est. Miután kifizettük utalással, irtam egy levelet a Rufus Kft-nek aki küldi és hivatkoztam arra, hogy kifejezetten 64 bitest szeretnék. Persze visszairtak, hogy csak 32 bitest lehet (ez persze az igényléskor sehol nincs feltüntetve).
Irtam az msinfo-nak is mailt, de nem is válaszoltak. Tegnap megkaptam a csomagot (4lemez), de a vistás dvd-n sincs feltüntetve, hogy 32 bites lenne (persze a 64 sem).
A telepitést csak akkor akarom megejteni, ha már tölthető lesz az sp1. Vajon legálisan miért nem kaphatok Vista 64-et, ha 32-t igen. Miért nem korrekt ez a tájékoztatás sem? Szerintetek telefonon rá lehetne beszélni őket egy 64-es kulcsra?
Új hozzászólás Aktív témák
•Kérdés előtt olvasd el a topik összefoglalóját!
•Tilos az OFF!
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf FX506H Gamer laptop! I5 11400H / RTX 2050 / 16GB DDR4
- Apple iPhone 7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6150 (18c/36t, 2.7/3.7GHz), 512GB RAM,10G, H740p 8GB, áfás
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- 12 részletre elérhető Acer Predator Helios 18
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest