- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Melyik tápegységet vegyem?
- Videószerkesztés
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hobby elektronika
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
válasz
azbest #42121 üzenetére
Nagyon. Ráadásul szupertitkos, nem is tudhatsz róla
Egyébként ma reggeli a dolog? Nálam nem volt semmi.MÁS: Ars Technica cikk az MSE-ről, ha valakit érdekel.
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
azbest #37114 üzenetére
Csak volt róla szó, hogy a 9.7 és a 9.8-hoz képest miért történtek változások a pontokban.... Mert volt aki írta annó, hogy a 9.6 és 9.7-ben ugyanannyi volt a pontja, viszont 9.8-ban kevesebbet kapott... De nekem végülis mindegy, mert én nem foglalkozok az élményindexel.
-
válasz
azbest #36897 üzenetére
Nyertél, én szeretem ha ki van írva, XP alatt kissé hosszabb a verziószám mint W7 RTM alatt.
Néhány Win7 (alphától RTM-ig) alatt is biztosan működő okosság (a többit nem próbáltam):parancssor bármely mappában:
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Command]
@="MSDOS parancssor"[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\Command\Command]
@="cmd.exe /k cd %1"Total commander bármely mappában:
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\tcmd]
@="TOTAL COMMANDER 7.04"[HKEY_CLASSES_ROOT\Directory\shell\tcmd\command]
@="C:\\Program Files\\totalcmd\\TOTALCMD.exe /k cd %1"MenuShowDelay>> ergo szinte nem kell várni, hogy előugorjanak a menük(az egyik legjobb sztem) 100ms-ra van állítva.
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"MenuShowDelay"="100"
Verziószám kiíratása a sarokba:
Windows Registry Editor Version 5.00[HKEY_CURRENT_USER\Control Panel\Desktop]
"PaintDesktopVersion"=dword:00000001 -
válasz
azbest #36848 üzenetére
köszi! Az új forceware-t akartam integrálni+esetleg néhány alkalmazást.
Drivereket eltávolítani is lehet vele? (csomó komponens van, amit nem használ az ember)#36871: RC-kulcsok (publikusak, az RTM-mel amúgy sem mennének):
6jkv2-qpb8h-rq893-fw7tm-pbj73; 6jq32-y9cgy-3y986-hdqkt-bpfpg
7xrcq-rpy28-yy9p8-r6hd8-84gh3; 9jbbv-7q7p7-ctdb7-kybkg-x8hhc
bcgx7-p3xwp-pppcv-q2h7c-fcgfr; c43gm-dwwv8-v6mgy-g834y-y8qh3
crj8x-q3d3g-v6t98-hmx62-2w3kx; d9rhv-jg8xc-c77h2-3yf6d-ryrj9
gg4mq-mgk72-hvxfw-khcrf-kw6ky; gprg6-h3wbb-wjk6g-xx2c7-qgwq9b megoldás: kulcs nélkül használod, és ha beszerezted a véglegest, akkor update +a
végleges kulcsod. -
-
bobsys
veterán
válasz
azbest #36765 üzenetére
persze nem gaz a pae mod es hasonlok, csak ne mar valami orosz csodaval pecseljuk (ami azert nem virusos, mer valami blogger azt mondja), hanem megbizhato ms cuccal ami le van dokumentalva
radasul 4 giga ramnal evek ota ott a lehetoseg hogy 64bites rendszert toljon ra az ember
(pae meg 3gb modot utoljara 2k3 serveren futo SQL miatt hasznaltam) -
Morden24
nagyúr
válasz
azbest #36726 üzenetére
Itt tényleg csak arra lennék kíváncsi, hogy mi értelme 32-biten az 5 Gb-nak azon kívül, hogy a kiírást lehet posolni a neten? Két Crysis egyszeri futtatása esetleg?
Csak azért, mert ettől még nem kap, csak 2Gb-t egy app, arra meg a 3Gb (2Gb app + 1Gb háttér) tökéletesen elég. Olyan szoftverek meg, amik 2Gb-nél többet ennének, azoknak tökmindegy, hogy mit ír ki a ruszki peccs. Lehet benne 576Gb Ram is, akkor is csak 2-őt kap a szoftver.
Amennyire látványos és "vagány" első blikkre, annyira értelmetlen marhaság.
-
AtHoS
nagyúr
válasz
azbest #36330 üzenetére
"Megtaláltam a módját annak, hogyan lehet már feltelepített rendszeren nyelvet váltani"
Nocsak. Biztos sokan fognak neki örülni, bár május óta van egy jó kis leírás már hozzá magyarul.
A telepítő magyarosításra viszont kíváncsi vagyok
-
BiP
nagyúr
válasz
azbest #36266 üzenetére
Sajna nem próbáltam ki a scriptet, hogy működik-e pontosan úgy, ahogy le van írva. Ez volt az első, amit találtam megbízható helyen. Sosem görcsöltem MUI-val.
(Amúgy asszem az ei.cfg-t kell törölni, és akkor választható lesz, melyik oprendszert akarod telepíteni. De mivel úgyis csak Profhoz adnak kulcsot, gyakorlatilag tök mindegy.
szerk: most látom, te is megtaláltad.) -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
azbest #36271 üzenetére
Hát sztem nem lenne teljes mértékben korrekt ha azt külön kipakolnád belőle.. :\
Szal sajna úgy a tiszta sztem, ha így linkeled azt, ami kellhet hozzá. Max kicsit át kell nézni a letöltőközpontot, hogy esetleg valahol nincs e valahol külön az, ami szükséges a művelethez.
Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RX 7700XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Épített KomPhone R5 4500 16GB RAM 240GB SSD RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- Nothing Phone 2 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest