Aktív témák
-
Morden24
nagyúr
Az OEM-et egy gépre telepítheted, az alaplaphoz köti magát, 3x lehet neten aktiválni (egyébként telefon) és nem kapsz MS-től supportot.
A retail (box, dobozos) verziót oda telepíted, ahová akarod (persze egyszerre csak egy gépre), annyiszor aktiválod, ahányszor akarod, azt cserélsz ki alatta, amit akarsz, és jár hivatalosan support.A gyakorlat azt mutatja, hogy be tudod aktiválni az OEM-edet is alaplapcsere után (telefonon), ha meg garis a csere, akkor még aggódni sem igen kell. És ha support kéne, hát az sem problémás.
És onnan lehet tudni, hogy utánanézel
Egyébként természetesen ki kell, hogy legyen írva, milyen licencet kapsz a termékhez. Ergo a boltban, ahol nézed, ki kell legyen írva a termékre, hogy mi is az.(#49834) Barthezz2: Látod-látod, mi is a tanulság; nem kell mások os-t telepíteni, és nem kell kikapkodni a vinyót sem
-
sfdrakex
nagyúr
Magától felismeri a Win7 a legtöbb dolgot nem kell hozzá külön driver.
Amit előttem írtak azt pedig adják az msi cuccokhoz cd/dvd-n az msi live nevü progit, de a weboldalukon fent van a legujabb win7 es változat is, telepited futtatod és keres drivereket az msi-s dolgaidhoz. Ha valamid nem működik és így nem találsz drivert akkor a chipset gyártó oldalán nézz szét. Everest kiirja mid milyen tipusú, de szerintem nem lesz gondod a win7 el .
-
hackeeeee
Jómunkásember
Internet Explorer. Ez az oldal csak IE alatt ment, mert activeX alapú volt, nemtom most milyen,de sztem most is az. Próbát megér, ez lehet talál neked megfelelő drivereket.
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- LG 32GQ850-B - 32" NANO IPS ATW / 2560x1440 / 260Hz 1ms / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync / HDR 600
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI B450 R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Zalman S2 TG Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest