Aktív témák
-
válasz
Edween #42021 üzenetére
Hali!
Kösz, rémlett, hogy Home-ban az engedélyekkel meggyűlhet a bajom, csak biztosra akartam menni. Nincs net(ebben a pillanatban még az Önkormányzatnál), a mobilnetről csatlakozom, aztán GPRS lefedettség van(max 35Kbit/sec
), 5 percig tartott mire eljutottam a HSZ elküldéséig, de csak úgy hogy a böngészőben, minden "felesleges" dolgot kihúztam(kép, animáció, hang, stb stb), szóval ezért nem szívesen "keresgéltem" volna a neten a kérdés után, mert még estig is ott lennék
Még egyszer kösz! (csak valamit ki kell ötleni, hogy az arra nem jogosúltak, ne tudják elolvasni, a bizalmas dokumentumokat stb, mert hogy nem csak a Polgármester használja a gépet...)
Rickenstein
Köszönöm, tökéletesen értem a leírtakat, csak nem emlékeztem biztosan a kérdésemben felvetett dolgokra...Fire.
Aktív témák
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- BestBuy ruhás topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Windows 10
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Villanyszerelés
- One mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Starcraft 2 Collector's Edition
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad T540P - i5-4GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest