Keresés

Aktív témák

• Clemi

veterán

válasz nyunyu #23240 üzenetére

BIOSban probald meg letiltani a floppy meghajtot, ha nem hasznalod/nincs a gepben.

Legalabbis a telepito azert nem csinal semmit az elso 10 percben, mert keresi a nemletezo floppyt.

Nekem nincs letiltva a floppy meghajtó, és mégsem vár 10 percet a telepítő:)

Az viszont igaz, hogy a legelső W7 telepítésnél éppen 3x futottam neki a telepítésnek, mert egyszercsak elsötétedett a telepítő képernyő, a meghajtók elcsendesedtek, és a monitor jobb alsó sarkában csak a windows verziószámot olvasgathattam, és semmi de semmi nem történt. Hát persze hogy nem, mivel a telepítő a beavatkozásomra várt, csak éppen a videokártya másik DVI kimenetére dugott TV-re tette ki azt az ablakot, ami rám várt, hogy csináljak már valamit. Gondoltam felcserélem a két kimeneten az eszközöket, és nem kell majd telepítés közben váltogatnom a kijelzők között, de ez a furfangos akkor is a TV-re tette ki azt a bizonyos ablakot. Azóta ezt a leckét megtanultam, és azt is megszoktam, hogy csinálhatok bármit, ha megszakadok akkor is a TV lesz az elsődleges kijelző a W7 telepítésekor, és nekem kell a monitorom kijelölni, hogy márpedig te vagy a fő kijelző. Bevallom nem emlékszem pontosan, hogy azt a verziót próbáltam-e, hogy a másik DVI kimenetre nincs rádugva semmi, de valami rémlik, hogy igen, és telepítés közben az asztal alatt bujkáltam, hogy visszadugjam a DVI-HDMI doongle-t.

• Joshi

titán

Le van és le is volt tiltva a floppy, de gyanús hogy safa mode-nál ezt irja ki:

Windows cannot complete installation in safe mode. To continue installing Windows, restart the computer.

Én ezt nem vágom, pedig a telepítés rendben lezajlik az újraindításig. :F :W

pzstm: Bakker az LCD TV :W THX! Próba újra. :B :C

• pzstm

titán

Legalabbis a telepito azert nem csinal semmit az elso 10 percben, mert keresi a nemletezo floppyt.

Valamelyikünk tuti félreértelmezte (bár szerintem Te ;] :P ), de kollega túl vana telepítésen ahogy én olvasom :B ;)

Aktív témák