- Milyen TV-t vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- 16 GB RAM 2025-ben? 🤨 – Ma már tényleg kevés lehet!
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Dell notebook topic
Aktív témák
-
Picturemaker
őstag
válasz
Morden24 #42713 üzenetére
A boot időt csak azért említettem, mert folyton ezzel jön mindenki (anno vistánál is ez volt), hogy milyen gyorsan bootol.
Böngésző: Mozilla - ez sem indul gyorsabban.
A kurva gáz program pl. (kíváncsi voltam rá, nem szoktam pontvadászni, de stabilitás kiderítésére első körben megfelel) a Vantage.
Nálam az antivírus progin kívül soha nem indul semmi magától (Win saját dolgait nem számítva), mert nem engedem.
Csak kíváncsi vagyok, hogy pár ember miért van elájulva ettől az oprendszertől.
Én nem szoktam rögtön váltani, XP-re is talán a megjelenése után 1,5 évvel álltam át Win2000-ről.pete_21: Mi ellen is véd? Az elmúlt 5 évben egyszer kaptam be rosszindulatú progit.
virkir: Antivírus progin kívül semmit sem engedek elindulni. Az általam telepített programok automatikusan induló részeit letiltom. Erre a pár napra kíváncsi leszek, mert ezt még nem tapasztaltam soha.
Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- YouTube
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Autószerelők, autószerelés
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- EAFC 25
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Grand Theft Auto GTA Vice City PC
- ESET termékek hivatalos forgalmazója / NOD32 / Internet Security / Android / Server / Mail / stb.
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Playstation 4 Slim 1TB + 2 Joystick! Olvass!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ RX 9070 300e/9070XT 340e/4070Ti S 405e/5060Ti 210e/5070 280e/5070Ti 400e/5080 540e
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest