- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- OLED TV topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Majdnem 20 évvel később befejezték a rajongók a PC-s Grand Theft Auto IV-et
- Melyik tápegységet vegyem?
- 3D nyomtatás
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Meg kell, hogy mondjam ínyemre való a téma! :)
Látom sokan suse-val próbálkoztatok ez persze nem baj, én is ezt próbáltam meg annak idején először. Nekem nem nyerte el a tetszésemet, így megpróbáltam a lent/fent már említett distrib-eket. Minden szempontból debian nyerte meg a tetszesemet. Szerintem (igaz több éves gyakorlat után) a debian egyszerűen használható és emelett a legjobb disztribúció. Ahogy már mások említették csomagkezelése abszolút nem bonyolult. Persze senkinek nem megy egyből a linux. Nekem sem ment (és talán most se megy úgy ahogy szeretném). De ezért van az a rengeteg linux-os oldal, fórum meg a különböző irc csatornák esetleg linuxos haverok.
McJames: veled nem értek egyet, hogy a kernel forgatás=újratelepítés. Ott nem erről van szó. Mert újratelepítéskor mit csinálsz (windozba)? Adatmentés, esetleg fdisk, format, wincd be a gépbe, feltéve, driverek, adatok visszatöltése, törölt programok ujratelepítése. Nah, ez kb fél napodat elveszi (jobb esetben :) ) Kernel forgatáskor arrol van szó, hogy egyszerűen, ha kell letöltöd, kicsomagolod a megfelelő helyre aztán nekiugrasz a beállításoknak. aztán leforgatod. Mindez nem tart tovább 1 óránál. Az adataid fent maradtak, a programokat nem kell újratelepíteni.
Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Fel kell készülnünk a 2G kivezetésére
- Futás, futópályák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Borderlands 4
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Képregény topik
- Google Pixel topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3438
- Samsung Galaxy Z Fold 6 Silver Shadow Hajlítható csúcstechnológia, AI extrákkal 2028. 01.24 Gari
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest