Hirdetés
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigabyte alaplap topik
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- TCL LCD és LED TV-k
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Aktív témák
-
Terminus_
aktív tag
Meg kell, hogy mondjam ínyemre való a téma! :)
Látom sokan suse-val próbálkoztatok ez persze nem baj, én is ezt próbáltam meg annak idején először. Nekem nem nyerte el a tetszésemet, így megpróbáltam a lent/fent már említett distrib-eket. Minden szempontból debian nyerte meg a tetszesemet. Szerintem (igaz több éves gyakorlat után) a debian egyszerűen használható és emelett a legjobb disztribúció. Ahogy már mások említették csomagkezelése abszolút nem bonyolult. Persze senkinek nem megy egyből a linux. Nekem sem ment (és talán most se megy úgy ahogy szeretném). De ezért van az a rengeteg linux-os oldal, fórum meg a különböző irc csatornák esetleg linuxos haverok.
McJames: veled nem értek egyet, hogy a kernel forgatás=újratelepítés. Ott nem erről van szó. Mert újratelepítéskor mit csinálsz (windozba)? Adatmentés, esetleg fdisk, format, wincd be a gépbe, feltéve, driverek, adatok visszatöltése, törölt programok ujratelepítése. Nah, ez kb fél napodat elveszi (jobb esetben :) ) Kernel forgatáskor arrol van szó, hogy egyszerűen, ha kell letöltöd, kicsomagolod a megfelelő helyre aztán nekiugrasz a beállításoknak. aztán leforgatod. Mindez nem tart tovább 1 óránál. Az adataid fent maradtak, a programokat nem kell újratelepíteni.
Aktív témák
- iPhone topik
- Milyen egeret válasszak?
- Házimozi belépő szinten
- Vírusirtó topic
- Nagyrobogósok baráti topikja
- EAFC 26
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- A Temu diktál Magyarországon, a hazai e-kereskedők fulladoznak
- További aktív témák...
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
- Iphone 12 Mini 64GB // Számla + Garancia //
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Xiaomi Smart Band 9 Pro // Számla+Garancia //
- AKCIÓ! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest