Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- Apple MacBook
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Androidos tablet topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Azonnali informatikai kérdések órája
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Tegnap éjjel kakilt be, visszaállítottam a rencert egy régebbi (asszem system.old névről) állásra, reinstall driverek minden egyéb, működött (kibírt vagy 100 újraindítást) ma reggel meg megin'. Nem volt időm memtesztelni, de mindenképp az lesz az első amit elkövetek.
2 változás volt a gépben, felkerült a norton system works 2004, illetve az északi híd ventillátorát átkötöttem 5v-ra mert zörgött.
De szerintem norton nem okozhattya a dolgot, bár tud azis érdekeseket művelni.
Ezér reménykedem hogy az É híddal történt vmi, mert a jelen körülmények között nekem az jobban feküdne :F
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
Üzleti előfizetők hirdetései
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Apple iPhone SE 32GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- HP 200W (19.5V 10.3A) kis kék, kerek, 4.5x3.0mm töltők + tápkábel, 928429-002
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest