- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Azonnali notebookos kérdések órája
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Kompakt vízhűtés
- NVIDIA® driverek topikja
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Nah, végülis meggyógyult a gép.
Memóriának semmi baja, alaplap (északi híd) nem volt felforrva. HDD Smart értékeiben az ECC recover értékek voltak nagyon magasak (7 hegyű szám decimálisan) de ahogy nézegettem bizonyos HDD típusoknál mindenkinek ilyen magas. Minden más érték normális keretek között volt.
Egyetlen dolog amire vissza tudnám vezetni :F az a Norton System Works 2004 feltelepítése. Mindkét esetben ez után következett a rendszer fejreállás.
A visszaállított WinXP is ment e nélkül, de azért nyomtam egy reinstallt.
u.i.: Hogy én hogy utálom azt az RPC-s vírus (nem jut eszembe hogy híjják), már megint előbb csináltam netet. mint tűzfalat raktam volna :( -
Jester.c
aktív tag
-
Jester.c
aktív tag
Tegnap éjjel kakilt be, visszaállítottam a rencert egy régebbi (asszem system.old névről) állásra, reinstall driverek minden egyéb, működött (kibírt vagy 100 újraindítást) ma reggel meg megin'. Nem volt időm memtesztelni, de mindenképp az lesz az első amit elkövetek.
2 változás volt a gépben, felkerült a norton system works 2004, illetve az északi híd ventillátorát átkötöttem 5v-ra mert zörgött.
De szerintem norton nem okozhattya a dolgot, bár tud azis érdekeseket művelni.
Ezér reménykedem hogy az É híddal történt vmi, mert a jelen körülmények között nekem az jobban feküdne :F -
Jester.c
aktív tag
Esetleg alaplap északi híd? Csak mer az melexik mint a marha élet, és már korábban is volt vele problémám (fagyott a masina, amíg rá nem henkültem egy ventit)
-
Jester.c
aktív tag
A problémám a köv: a fent említett file rendszeresen elszáll :(
Sajnos még nem sikerült átfogóan átnézni a gépet, mert közben melóznom is kell, de HDD, vírus kizárva. Memóriát még nem tteszteltem, de arra sem látok túl nagy esélyt, hogy az okozná, mert több mint fél éve vann benn 2x256MB samasung ram. A gép igazából nincs tuningolva (2000+, vmi ratyi ecs alaplap).
A kérdés ami igazából izgat, hogy ennek a fájlnak mi a szerepe, illetve, ha valakinek van 5lete, h mi lehet ez, szívesen fogadom.
Aktív témák
Hirdetés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Ha a fejlesztőkön múlik, akkor nem tér vissza a GPU-s PhysX
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali informatikai kérdések órája
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Renault, Dacia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Medence topik
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASUS VivoBook X1504ZA notebook - i3 1215U 16GB DDR4 RAM 512GB SSD Intel UHD IGP WIN11
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Eladó ÚJ Intel Core i3 10105F bontatlan dobozos processzor 3 év garancia 27% áfa
- AKCIÓ! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest