- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen TV-t vegyek?
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- SONY LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen processzort vegyek?
- DUNE médialejátszók topicja
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Jester.c
aktív tag
Nah, végülis meggyógyult a gép.
Memóriának semmi baja, alaplap (északi híd) nem volt felforrva. HDD Smart értékeiben az ECC recover értékek voltak nagyon magasak (7 hegyű szám decimálisan) de ahogy nézegettem bizonyos HDD típusoknál mindenkinek ilyen magas. Minden más érték normális keretek között volt.
Egyetlen dolog amire vissza tudnám vezetni :F az a Norton System Works 2004 feltelepítése. Mindkét esetben ez után következett a rendszer fejreállás.
A visszaállított WinXP is ment e nélkül, de azért nyomtam egy reinstallt.
u.i.: Hogy én hogy utálom azt az RPC-s vírus (nem jut eszembe hogy híjják), már megint előbb csináltam netet. mint tűzfalat raktam volna :( -
Jester.c
aktív tag
-
Jester.c
aktív tag
Tegnap éjjel kakilt be, visszaállítottam a rencert egy régebbi (asszem system.old névről) állásra, reinstall driverek minden egyéb, működött (kibírt vagy 100 újraindítást) ma reggel meg megin'. Nem volt időm memtesztelni, de mindenképp az lesz az első amit elkövetek.
2 változás volt a gépben, felkerült a norton system works 2004, illetve az északi híd ventillátorát átkötöttem 5v-ra mert zörgött.
De szerintem norton nem okozhattya a dolgot, bár tud azis érdekeseket művelni.
Ezér reménykedem hogy az É híddal történt vmi, mert a jelen körülmények között nekem az jobban feküdne :F -
Jester.c
aktív tag
Esetleg alaplap északi híd? Csak mer az melexik mint a marha élet, és már korábban is volt vele problémám (fagyott a masina, amíg rá nem henkültem egy ventit)
-
Jester.c
aktív tag
A problémám a köv: a fent említett file rendszeresen elszáll :(
Sajnos még nem sikerült átfogóan átnézni a gépet, mert közben melóznom is kell, de HDD, vírus kizárva. Memóriát még nem tteszteltem, de arra sem látok túl nagy esélyt, hogy az okozná, mert több mint fél éve vann benn 2x256MB samasung ram. A gép igazából nincs tuningolva (2000+, vmi ratyi ecs alaplap).
A kérdés ami igazából izgat, hogy ennek a fájlnak mi a szerepe, illetve, ha valakinek van 5lete, h mi lehet ez, szívesen fogadom.
Aktív témák
Hirdetés
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Csere-Beszámítás!AMD Asztali számítógép PC Játékra! R5 5600/ RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Lenovo IS8XM LGA 1150 DDR3 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest