- Gaming notebook topik
- ZIDOO médialejátszók
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A Windows 11 nem akarja ránk erőltetni az AI applikációkat – vagy mégis?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Milyen TV-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
ielektros
senior tag
Ez nem hogy ilyen lesz hanem jobb. Csak nem kell aramot pazarolnod az ujrakodolasra.
vpn-el 10Mbit-en ez alom lesz. Siman lejatszod a 2-3GB-os mkv-kat. Mondom a stream-el a baj a proci keresztmetszet egy microserver N40L eseteben. Egyszeruen nem erre van meretezve. Aminek mondjuk orulok mert nem lenne kedvem villanyszamlat fizetni egy 24/7-ben futo nagyobb szerver utan..De 10Mbit up az csoda alom
video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.Sajnos itt egyszeruen nincs normalis net. Itt senkit nem erdekel a feltoltes... Nyilvan ez is meger egy miset, hogy miert de ezt most hagyjuk. Letoltesben ha akarok felbovithetem most egy telefonnal 250Mbit-re (fiber). De felfele akkor fogok kapni 4-rol egeszen 6-ra bovitest... Anyjukat azt. Ez igy sokmindenre nem jo.
Masolasi sebesseg localban. Kliensrol szerverre. olvasas vmivel gyorsabb.

Nagyban fugg az eppen hasznalt disktol is sebesseg. En ugy vettem eszre, hogy sokkal gyorsabb a media tarolo disk mint a dokumentumok tarolasara hasznalt. Gondolom toredezes stb.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Bestbuy játékok
- Gaming notebook topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- ZIDOO médialejátszók
- Ubiquiti hálózati eszközök
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Probléma DVD/CD íróval
- Vigneau interaktív lokálblogja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3677
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
video nezesre VPN-en keresztul. Szerintem tokeletes es erzesem szerint biztonsagosabb is igy elerni es egyben megosztani "privat" adatokat.