Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Milyen monitort vegyek?
- Nem spórolt a PCI Express sínekkel a Maxsun alaplapszörnye
- Mini-ITX
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Melyik tápegységet vegyem?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A 3G oldal nem publikus, zárt APN-ben van. A másik LAN pedig szintén le lesz korlátozva felsőbb szinten (a mikrotik routerben..). Csak először működjön a dolog.
Viszont időközben sikerült beállítani elvileg, hogy a megfelelő interfészt használja, de nem akar működni, még a ping sem (pedig engedélyeztem a tűzfalban, ugyanis a Win Server 2012-ben alapból nincs engedélyezve a ping).
Egyébként egy másik gépnél ugyanez a konstelláció működik, csak más körülményekkel (más fajta 3G router, win7, hálókártya is kicsit másabb..).
De akármit akárhogy állítok, nem akar menni. Egyszer működött a laptopomon úgy, hogy kilőttem a wifit, és akkor minden kérést a LAN-ra irányított (ami ugyebár a 3G routerrel volt összekötve). Na így elértem az adott APN-ben lévő 3G eszközt. De amint bekapcsoltam a wifit, rögtön a wifi felé kezdett el kommunikálni. Gondolom a két LAN esetében is hasonló a helyzet.
Egyébként ez egy WLINK ipari 3G router, de már kezdek arra gyanakodni, hogy rossz. De remélem inkább az van, hogy csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- VGA kibeszélő offtopik
- Bizonyos GeForce VGA-k hiányára figyelmeztet a Zotac
- Milyen autót vegyek?
- LEGO klub
- BestBuy topik
- Kész vagy fizetni az AI-ért a Facebookon és az Instán?
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Xiaomi 13T Dobozzal Töltővel
- Samsung Galaxy A55 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia
- HP EliteOne 800 G6 All-in-One i5-10500 32GB 1000GB 24" Érintőkijelző!! 1 év garancia
- MacBook, Apple M1 / M2 kompatibilis dokkolók, DisplayLink 4K, USB-C, Type-C
- Új Samsung GalaxyBook X360 FHD 2in1 OLED i7-1360P 12mag 16GB 512GB Intel Iris XE Toll Win11 Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest