- Magyar árat kapott a Honor MagicPad 2
- Hobby elektronika
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Videós, mozgóképes topik
- Forradalomi előrelépésként jellemzi az NVIDIA a DLSS 5-öt
- Házimozi belépő szinten
- Apple MacBook
- Jó a retró: Chieftec UNI számítógépház
- Fujifilm X
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
VeryByte
üzenetére
A 3G oldal nem publikus, zárt APN-ben van. A másik LAN pedig szintén le lesz korlátozva felsőbb szinten (a mikrotik routerben..). Csak először működjön a dolog.
Viszont időközben sikerült beállítani elvileg, hogy a megfelelő interfészt használja, de nem akar működni, még a ping sem (pedig engedélyeztem a tűzfalban, ugyanis a Win Server 2012-ben alapból nincs engedélyezve a ping).
Egyébként egy másik gépnél ugyanez a konstelláció működik, csak más körülményekkel (más fajta 3G router, win7, hálókártya is kicsit másabb..).
De akármit akárhogy állítok, nem akar menni. Egyszer működött a laptopomon úgy, hogy kilőttem a wifit, és akkor minden kérést a LAN-ra irányított (ami ugyebár a 3G routerrel volt összekötve). Na így elértem az adott APN-ben lévő 3G eszközt. De amint bekapcsoltam a wifit, rögtön a wifi felé kezdett el kommunikálni. Gondolom a két LAN esetében is hasonló a helyzet.
Egyébként ez egy WLINK ipari 3G router, de már kezdek arra gyanakodni, hogy rossz. De remélem inkább az van, hogy csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola edge 70 Gadget Grey 512GB 6 hónap garancia
- GAMING PC! Ryzen 9 3900X / RX 6700 XT / B450 / 16GB 4000MHz / 500GB NVMe / 750w Gold! BezsámítOK
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- 5G LTE! Microsoft Surface Pro 8 i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Zalman i3 Edge FSP 700W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest