Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
TomMusic
őstag
válasz
VeryByte #1007 üzenetére
A 3G oldal nem publikus, zárt APN-ben van. A másik LAN pedig szintén le lesz korlátozva felsőbb szinten (a mikrotik routerben..). Csak először működjön a dolog.
Viszont időközben sikerült beállítani elvileg, hogy a megfelelő interfészt használja, de nem akar működni, még a ping sem (pedig engedélyeztem a tűzfalban, ugyanis a Win Server 2012-ben alapból nincs engedélyezve a ping).
Egyébként egy másik gépnél ugyanez a konstelláció működik, csak más körülményekkel (más fajta 3G router, win7, hálókártya is kicsit másabb..).
De akármit akárhogy állítok, nem akar menni. Egyszer működött a laptopomon úgy, hogy kilőttem a wifit, és akkor minden kérést a LAN-ra irányított (ami ugyebár a 3G routerrel volt összekötve). Na így elértem az adott APN-ben lévő 3G eszközt. De amint bekapcsoltam a wifit, rögtön a wifi felé kezdett el kommunikálni. Gondolom a két LAN esetében is hasonló a helyzet.
Egyébként ez egy WLINK ipari 3G router, de már kezdek arra gyanakodni, hogy rossz. De remélem inkább az van, hogy csak én nem értek hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
- PC Game Pass előfizetés
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP EliteBook 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
- Medion Erazer Beast X40-hez vízhűtés (MD 60961)
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest