Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Adott egy Windows Server 2012 DC és egy Windows 8.1-es kliensgép egy hálózatban. A DC-en telepítve van a WSUS, de ismeretlen okból nem jutnak el a frissítések a kliens géphez pedig a DC látja a kliensgépet. (Továbbá sikeresen tudom telepíteni a frissítéseket is a szerveren.)
Beállítottam mind a tartományi mind a helyi csoportházirendben a szükséges beállításokat (WSUS ip címe, portszáma, értesítsen a letöltésekről, ill.,hogy a nem rendszergazda jogú felhasználók is lássák a frissítéseket). Frissítettem mind a két GPO-t is de semmi sem történt. A tartományi GPO-nál a gépet is hozzáadtam a hatáskörhöz. Ezen kívűl még telepítettem a BITS nevű szolgáltatást is a szerveren de ez sem oldotta meg a problémát. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Assetto Corsa EVO
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen TV-t vegyek?
- Horgász topik
- NIOH 3
- Sony WF-1000XM6 – ez évi etalon?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- FarCry 4 Kyrat Edition eladó
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 14 Pro 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- 170 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4347
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs