Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Adott egy Windows Server 2012 DC és egy Windows 8.1-es kliensgép egy hálózatban. A DC-en telepítve van a WSUS, de ismeretlen okból nem jutnak el a frissítések a kliens géphez pedig a DC látja a kliensgépet. (Továbbá sikeresen tudom telepíteni a frissítéseket is a szerveren.)
Beállítottam mind a tartományi mind a helyi csoportházirendben a szükséges beállításokat (WSUS ip címe, portszáma, értesítsen a letöltésekről, ill.,hogy a nem rendszergazda jogú felhasználók is lássák a frissítéseket). Frissítettem mind a két GPO-t is de semmi sem történt. A tartományi GPO-nál a gépet is hozzáadtam a hatáskörhöz. Ezen kívűl még telepítettem a BITS nevű szolgáltatást is a szerveren de ez sem oldotta meg a problémát. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Ableton Live 12 Suite Education
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Apple iPad Air 2 (A1567) 32GB Wi-Fi + Cellular Arany
- Dell Optiplex 3020 SFF,i3-4150,4GB RAM,250GB HDD,DVD+RW,WIN10
- SK Hynix 16GB és 32GB DDR4 so dimm 3200MHz modulok számlával, 6 hó garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Air 15 M4 32GB RAM 1TB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ 20 méteres LED szalag adapterrel és távirányítóval eladó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest