Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hobby elektronika
- Apple MacBook
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- Micro Four Thirds
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
Adott egy Windows Server 2012 DC és egy Windows 8.1-es kliensgép egy hálózatban. A DC-en telepítve van a WSUS, de ismeretlen okból nem jutnak el a frissítések a kliens géphez pedig a DC látja a kliensgépet. (Továbbá sikeresen tudom telepíteni a frissítéseket is a szerveren.)
Beállítottam mind a tartományi mind a helyi csoportházirendben a szükséges beállításokat (WSUS ip címe, portszáma, értesítsen a letöltésekről, ill.,hogy a nem rendszergazda jogú felhasználók is lássák a frissítéseket). Frissítettem mind a két GPO-t is de semmi sem történt. A tartományi GPO-nál a gépet is hozzáadtam a hatáskörhöz. Ezen kívűl még telepítettem a BITS nevű szolgáltatást is a szerveren de ez sem oldotta meg a problémát. Valakinek van valami ötlete?
Új hozzászólás Aktív témák
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok ! : PC Steam, EA App, Ubisoft, Windows és egyéb játékok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow switch/
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 6th Gen. i7 11th, 32GB RAM 27% ÁFÁS (0328)
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G1 USDT brand - i7 4790S 16GB DDR3 256GB SSD Intel HD 4600 250W WIN10
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A16, Samsung Galaxy A26, Samsung Galaxy A36, Samsung Galaxy A56
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs