- TCL LCD és LED TV-k
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Apple MacBook
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
Aktív témák
-
A topikot zárom, esetleges folytatás a Windows Server 2008 topikban.
-
mullerjanos
csendes újonc
válasz
mullerjanos #6 üzenetére
Áttettem egy másik témába mert itt régi az utolsó hozzászólás.
-
mullerjanos
csendes újonc
Sziasztok! Segítséget szeretnék kérni.
Windows szerver 2008 r2 telepíthető többféle nyelvi verzióval.
Pl. eredetileg telepítik angolul. Később telepítenek hozzá egy magyar nyelvi csomagot.
Hogyan lehet egy win szerver 2008 r2-ről megállapítani, hogy mi volt az eredeti telepítési nyelv?
Köszönöm! -
gring_o
újonc
Sziasztok!
Van egy olyan gondom, hogy telepítettem a server 2008R2-t és szeretném beállítani a lemez tükrözést. Van két winyó a gépben egy 1TB és egy 500GB és bárhogy csinálom a lemezkezelésnél nem aktív a tükör hozzáadása rész. Mit kell még beállítanom még?? Olvastam a Windows server 2008 rendszergazdáknak könyvet de abban nem tér ki ilyen problémára.
A segítséget előre is köszönöm!
-
riska1982
aktív tag
Sziasztok!
Mivel nem találtam ilyen topikot ezért nyitok egyet.
Van a BIX-be egy szerverem, amin az alábbi op rendszer fut.
Mint ezt tudni illik a rendszer 64 BIT-es ezért más a felépítése, mint a 32bitesnek, na mind ezt azért is írtam le, mert a hiba amivel találkoztam 32bitben máshogy oldható, meg mint 64bitnél.
A gondom a következő: Vettem egy Memóriát és beletettem a gépbe. Ezek után el kezdtett fagyni a gép. Na mondom semmi gond, hát megnézem melyik ramtól fagy (de nagyon esélyes volt, hogy az újtól) Ráküldtem a gépre a Windows Memory diagosticot op rendszeren belül. Ekkor fel is ajánlotta, hogy most újraindítás után meg is csinálja.
Megtörtént az újraindítás meg is csinálta. Amiből ki is derült, hogy RAM a rossz amit betettem! Kivettem, minden OKÉ a teszt során, csak hát furcsa volt, hogy windows előtt mégegyszer bejött a teszt. Mondom nyomok neki egy ESC-et (művelet megszakítása). erre elkezdte előlről. Bármit csinálok vele, de tényleg bármit (már az összes lehetőséget végig zongoráztam), egyszerűen nem tudok belépni a windowsba! Folyamatosan a meória teszter program jön be. Valahogy nagyon beírta magát a bootolási részbe. A kérdésem az, hogy most hazahoztam a wincsit, hogy tudom átírni ezt a bootolási részt manuálisan?
Amivel eddig próbálkoztam:
Telepítőről indítani a gépet és ott a hibaelhárítást
Startrep.exe nem oldotta meg
Indító lemezről ismét beindíattam a memory diagosticot, de a jelenség ugyanaz
Olvastam, hogy esetleg a bcdcedit.exe progival talán meg lehet oldani, de ezt elindítom akkor a sajnát windows 7-es op rendszerem adatait olvassa ki, esetleg a másik wincsimről amin a szerver op rendszer van azon, hogy tudok bootot orvosolni? Mégegyszer mondom, hogy 64BITESKöszi a segítséget mindenkinek!
Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- AKCIÓ! Intel Core i7 4790K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- PROHARDVER matricás ház ingyen elvihető
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700 8GB Zalman Z9 Zalman 500W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest