Hirdetés
- Videós, mozgóképes topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen egeret válasszak?
- Dell Precision munkaállomások
- Frissítési rátát itt-ott duplázó kreatív monitort hozott az Acer
- Kiderült kivonul-e a végfelhasználói piacról az SK Hynix
- Milyen videókártyát?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
kraftxld
üzenetére
Hello
Ezt az OU s dolgot még nem próbáltam, így nem tudom az eredményét.
(#980) gaborbol
1. Ha kézzel adom meg az ip-ét dns -t stb, akkor müködik.
2. Majd hétfőn megnézem.Viszont egy valamire rájöttem, ha a serveren a GrupPolicy-t ben
[link]
A képen jelzett -et átteszem a not configuredre, ekkor müködik megkapják a címet a gépek.
De hogy a windows tűzfalnak mi köze van a dhcp hez, azt nem tudom.
És ezután már tökmindegy, hogy a tűzfal ki vagy be van kapcsolva működik.Mindezek elött le kellett futtani parancssorban a következőt :
secedit /configure /cfg %windir%\inf\defltbase.inf /db defltbase.sdb /verboseAmit az MS oldalán találtam
Majd reboot, majd ismételtel lefuttatni, majd reboot és utána már ment dhcp én.
A windows tüzfalnak amúgy jó lenne ha nem menne, mert néha nem megy tőle normálisan a Symantec Sep.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy Note 20 256GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Frissen pasztázva! Playstation 4 Pro 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest