Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
kilozsul
aktív tag
Üdv! Lenne egy problémám nekem is...
Beállítottam egy új szervert, win2008 sbs, és egy kétlábú Dell T310-es vas van alatta . A problémát először észre sem vettem, az egyik lábára állítottam egy szabad ip-t a konfig idejére, majd amikor minden összeállt, ki akartam cserélni az ip-t az előző szerverére (a sok megosztás miatt ez így célszerűbb volt, a kliensek nem voltak tartományba léptetve az elődjén sem, így nem vártam semmi extrát). Átírom az ip-t, alkalmazom, nézem: nem az a cím. Mondom höjnye, mi van? HK beállításaihoz vissza, megnézem milyen cím van beállítva, erre látom, hogy autom. kérésen van a cím is, dns is... Újra beállítom, alkalmazom, semmi... Próbálok adni neki egy másik címet, ugyanez. Megnézem ipconfigból: ott van az ipv4-él elsőre beállított cím mint 'kívánt', és ott vannak mögötte az utána beadott címek is. Vissza a HK beállításokba, nézem az alternatív címeket: üres... WTF? Ilyenkor mi lehet? Miért nem engedi megváltoztatni a címet?
(A címet nem máshonnan veszi, nem mintha esélye lett volna, de lelőttem próbaként minden más dns, dhcp esélyes dolgot a hálón, de ugyanez..)
Ötletek?

Új hozzászólás Aktív témák
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Humble szökevények 500-1500Ft
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4350
- Eladó Garmin EPIX (Gen 2) - Smart Sports Watch, Slate Gray AMOLED, komplett szett, azonnal vihető
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 256 GB-100%-3 hó gari!
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3086
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest