Hirdetés
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- OLED TV topic
- Amazon Kindle
- Shield TV-t csinált a Shieldből az NVIDIA
- Samsung LCD és LED TV-k
- PCI Express 6.0-s SSD-t demonstrált a Micron és az Astera Labs
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
pushalias
addikt
Fontos vagy nem fontos neked, egy szempont. Nekik is, hiszen osztályozták. Low-ligt képek esetében a 920 fölénye lealázó, egyéb esetekben is valamivel jobb, és akkor még ott az OIS. Ezek után azonos pontszámot adni az meglehetős elfogultságot jelent. Ez nem olyan, hogy nekem jobban tetszik a csempe, vagy az ikon, vagy én jobban szeretem a polikarbonátnál az alumíniumot.
-
pushalias
addikt
Dícsérjék, nincs azzal baj, de az pl. hogy van, hogy a kamerája ugyanolyan osztályzatot kapott a Verge-től, mint a 920-é? Nem érzed egy picit sem elfogultnak? Hm? És ha a kamerák közötti józan ésszel letagadhatatlan különbség így eltűnik náluk, akkor a többi osztályzat mennyire jogos szerinted?
Nem elfogulatlanok? Hogy érzed?
(#2011) frisco Hát hogy a tökbe lenne a Verge elfogult? Juj, ki mer ilyet állítani? Aljas rágalom!
-
btudos
nagyúr
Mindegyik Nexus lekerekített, és az nekem nem jön be
A Nexus 7 jól néz ki, de számomra nincs értelme a 7 colos tabletnek, a Nexus 10 meg megint csúnya, így az se játszik. Így hiába lenne kedvem Nexus-t venni, nincs olyan ami tetszene, marad a 8X, ami az arányaiban kicsi kijelzőjével együtt is kegyetlen mód tetszik, főleg ha tényleg az a szép kék kerül forgalomba, és nem a marketingfotókon szereplő liláskék
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Politika
- Androidos tablet topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kompakt vízhűtés
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- BestBuy topik
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Opel topik
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest