Hirdetés
- ZIDOO médialejátszók
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- A frissítési frekvenciához igazítja a képkockagenerálást az új Lossless Scaling
- Plazma TV topic
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hdtomi
senior tag
válasz
Ice_Man22 #94144 üzenetére
Mindkét tesóm sima P9 Lite-ot használ, én csak ránéztem, így nagyon nem tudok nyilatkozni. De nem panaszkodnak, szerintem jók a Huawei-ek. 640 után valószínű jobb lesz
Nem csak hozzád, hanem mindenkihez aki váltani szeretne fordulok a kérdésemmel:
Gondoltatok arra, hogy Nokiát vegyetek?
Jól összerakott fém ház, nem megpiszkált Android, ráadásul majd Carl Zeiss optikával is jönnek állítólag. Nem tervezem a váltást egyelőre, de ha nem lesz windows-os telefon, gondoltam arra, hogy majd Nokiát fogok venni.
-
-
válasz
Ice_Man22 #93941 üzenetére
Sajna CU update felejtos , igy csak a fenti modszer marad (tarhely belakasa az rs1 utan hogy ne tudjon frissulni rs2-re) esetleg registry hack interop appal ami az xda-rol toltheto le es atirni a telefonod registry ertekeit az x30 sorozat valamely tagjara pl 830 ...
-
válasz
Ice_Man22 #93911 üzenetére
Melyik lumiad van es mi lenne a gond ? Hatha lehet orvosolni a gondod ...
K-adi
Ne bantsd a 925-ot , szep egy telefon , a rendszer gondjairol nem az eszkoz tehet , meg aztan ugy is OS-t es telefont valtottal , igy eleg ha bosszubol a fiokba teszed...
Jo nektek hogy nyaraltok , nekem meg egy honapot ki kell tartanom ,utana tipli pihizni ...
Az IOS,Droid felhasznalok pedig kapjak be (igaz en is azt hasznalok ,ugy hogy vissza van vonva az elobbi kijekentesem) ..inkabb kapja be Dona 😀 -
k-adi
nagyúr
válasz
Ice_Man22 #93911 üzenetére
Dehogy gyászolunk! Nyaralunk!
a droidosok meg az almások pedig a partvonalról nevetnek..
Amúgy én is próbáltam kettétörni a lumia925-m de nem sikerült, nagyon masszív.
Ha egy valamit eltaláltak, akkor az a modellnek a strapabírása.
Következő az lesz, hogy kocsikerék alá rakom és áthajtok rajta -
-
RMZ250
senior tag
válasz
Ice_Man22 #85595 üzenetére
78.000 ft szállítással együtt. Muszáj a 17 dolláros szállítást választani mert csak így biztos az áfa és vámmentes behozatal. 5 munkanap alatt itt volt.
zsoltzsolt kicsit tartottam tőle de így megtapogatva nem vészes a mérete. Tartalom fogyasztásra pedig sokkal jobb a nagy kijelző. Amúgy élőben ultrabrutál gyönyörű a készülék. Amiért még ezt választottam a durva aksi: 4850 mAh
-
válasz
Ice_Man22 #78641 üzenetére
nem én blamálom, de ha rányomok a kapcsolatok csempéjére és 2 másodperc telik el a betöltés feliratig, majd további 1.5 másodperc amíg belép, az számomra lassú
spotify : 2 mp a betöltés feliratig, 6 másodpercnél megjelenik a spotify logó, majd a 16. másodpercben már használható is.
-
törölt tag
válasz
Ice_Man22 #77172 üzenetére
nem tudom... de miért nem lehetett egyből a .164et kiadni... nem is értem... jó hogy nem .107,.122,.164 sorrendben adták ki, vagy a legszebb hogy 10586.0-tól kezdve és sorba-sorba az addig kiadott build-okkal.. be is fonták volna a userek a hajukat mire 9 build-ot felraknak...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Jövedelem
- Okos Otthon / Smart Home
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- ZIDOO médialejátszók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- MWC 2025: A kicsi és a kamerás - megjött a Xiaomi 15 és az Ultra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- t72killer: Egy gyors töltőteszt
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 12 Red 64 GB
- Samsung Galaxy S25 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S20 Ultra 12/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Honor Magic5 Pro 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Adatkábellel, Dobozzal, 1 Év Garancia!
- Csere is érdekelhet! Samsung Fold 5 12/256GB 2025.02.18-tól 2 év garival Bp, Kmét
- Alcatel 1 2018 full dobozos + ajándék 16gb memóriakártya
- Eladó Xiaomi Redmi Note 14 5G 8/256 GB telefon!
- Iphone 6S, független, 100% akku, karcmentes
- Samsung Galaxy S21 5G 8GB RAM / 128GB ROM - sötétszürke Android okostelefon
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest