Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Megkapja az FSR 4-et a PlayStation 5 Pro
- OLED TV topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Hobby elektronika
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Feltűnt Kínában az AMD Radeon RX 9070 XT referenciadizájnja
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
tybsen #65392 üzenetére
Hogy visszakanyarodjunk a WP témára kicsit: ha a Google keresőből nyomsz a címre, akkor nem kellene az alapértelmezett térképpel megnyissa azt? Mert ha ez megtörténik, akkor onnan már tudsz navigálni szerintem. Most nem tudom neked kipróbálni, mert itt nem megy a G kereső.
Egyébként én azt hiányolom kicsit még, hogy WP alatt elég szegényes a megosztás funkció, vagy nem elég nyitott az api, vagy a fejlesztők nem implementálták igazán, így általában körülményesebb dolgokat átküldeni másik appba. Sokszor csak üzenetek, email, onenote és onedrive megosztás van, pedig más app is elvileg kezelné az olyan típusú tartalmakat.
-
MrCsiT
addikt
válasz
tybsen #65392 üzenetére
A here maps szerintem egészen használható. Nem mellesleg, én még telót nem láttam olyan gyorsan GPS jelet fogni, mint ahogy a 830 teszi. Múltkor egy rokonom lepődött meg, mikor 3 mp alatt nemcsak hogy jelet fogott a teló, de mutatta is, hogy hol vagyok. A Note2-m lassabb, pedig az sem lassú.Este volt megint a kezemben a 830, ismét ámulatba ejtett, mennyire gyors a GUI. Bármiből léptem arrébb, azonnal megtörtént, semmi gondolkodás nem volt, ez nagyon tetszik.
Az, hogy pl. a viber app funkcionálisan butább, mint droidon, az nem jó, remélem, megkapja majd a droidos "extrákat", mint a nevenkénti háttér és az animált jelecskék..
Új hozzászólás Aktív témák
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Samsung Galaxy A04S /// Újszerű // 27%-os ÁFÁS számla + 1 Év Garancia
- Huawei Nova 10 /// 8+128 GB // 27%-os Áfás számla
- Független Xiaomi 14 512 GB fehér telefon még 25 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest