- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Milyen széket vegyek?
- OLED monitor topik
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Windows 10 Mobile (Windows Phone) felhasználók szakmai topikja. Off és warez tilos!
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
bernadett79 #98 üzenetére
Egyetlen jelenlegi WIndows Phone 7 készülék sem lesz upgradelhető 8-ra. A Radar elvileg kapni fog egy utolsó frissítést 7.8 néven, utána valószínüleg megszűnik a támogatása.
-
Lall
veterán
válasz
bernadett79 #93 üzenetére
Elkeseritelek. A 8S akksija sem fog tobbet birni. De van ra megoldas. Tolore kell dugni! Mondjuk minden este, amikor lefekszel.
-
válasz
bernadett79 #93 üzenetére
Nem fogsz olyan okostelefont találni, amelyik akkumulátora 2 napnál többet bír. Már az is egy nagyon jó érték.
Sajnos nem bírnak annyit, mint a hagyományos telefonok. -
bernadett79
tag
Ráadásul megszűnik a Zune, és nem kell azzal szívni csak ezt nem értem
ha a win 7 teloba nem lehet fájlt küldeni inkább melőzőm és várok a win 8 ra mert én a telot csak zenehalgatásra fényképezésre és internetezésre használnám meg persze telefonálni csak a mostani telom adndroidos igy azt már unom folytom lemerül az aksija 2 nap max amit bir -
GALARDO
addikt
Sziasztok, arra lennék kíváncsi, hogy az albumok automatikus váltását, tudja a WP zenelejátszója?
-
válasz
bernadett79 #88 üzenetére
WIndows Phone 7 alatt a számítógép és a telefon között a szinkronizálást egy Zune nevű szoftverrel kellett végezni, ezzel másolhattál videókat, képeket, zenéket oda-vissza.
Elméletileg a Windows Phone 8-hoz nem fog kelleni, de pontos információnk még nincs.Személyes megjegyzés: ha 5 percen belül válaszolsz valakinek, nem muszáj új hozzászólást írni, hanem az előzőt szerkesztheted, abban megszólíthatod a másikat..
Plusz próbáld már meg tagolni a mondataid írásjelekkel, mert így hajnali 1 magasságában már nehezen megy a kódfejtés
GALARDO: láttam egy pár topikban, hogy te is WP8 mobilra gyúrsz. Az a baj, hogy a WP8-ról még semmilyen mély infonk nincs, az Apple nem szokta ilyen ügyesen titkolni a fejlesztéseit
A WP7 pedig szerintem nem tudta, elég fapad volt a zenelejátszója.
-
amanoba
őstag
válasz
bernadett79 #87 üzenetére
akkor neked itt az alapoktól kellene elkezdeni a tájékozódást, mert ha nem vagy tisztában egy-egy rendszer előnyeivel, korlátaival, hátrányaival, akkor még véletlenül a telefont fogod hibáztatni.
ne érts félre, csak sokan esnek ebbe a hibába, evidensnek vesznek dolgokat, amik nem feltétlenül azok. -
Lall
veterán
válasz
bernadett79 #85 üzenetére
"2 magos proci nagyon bejött nekem benne a win 8 ba"
Ezt nembaj ha nem ertem?
Tul farad vagyok mar, de latom te sem kulonben. Mindenesetre jelentsen barmit is a mondat, mi orulunk neki.
-
válasz
bernadett79 #83 üzenetére
De tudsz. Ráadásul megszűnik a Zune, és nem kell azzal szívni.
-
Lall
veterán
válasz
bernadett79 #83 üzenetére
A gepedre tudsz. A Zune nevu programmal. De csak kepet, zenet es videot. Ezek a WP7 hatranyai (jelen esetben Radar). A WP8 hatranyait meg nem tudjuk, mert meg nem mutattak be. Kb. 1 honap mulva okosabbak leszunk. Addig szerintem varj turelemmel. Karacsonyra megveheted magadnak.
-
Lall
veterán
válasz
bernadett79 #77 üzenetére
Azt irtam, hogy szerintem jobb mint az android.
Ugy ertem, hogy pl. barinonek, ferjnek, rokonnak nem tudsz bluetooth-on atkuldeni tundi-bundi zenecsket.
-
btudos
nagyúr
válasz
bernadett79 #75 üzenetére
Az akksi a 8S-ben sem cserélhető. Várd meg az első teszteket, és még mindig vehetsz Radart, ha kiderül hogy annyira mégsem frankó a dolog,
-
Alexios
veterán
válasz
bernadett79 #75 üzenetére
Szerintem azt az 1 hónapot mindenképp érdemes megvárni, ha nem sürgős a vétel. Aztán ha megvannak a hivatalos árak, te is jobban tudsz majd kalkulálni hogy megéri-e az árkülönbséget.
Wp7 alatt nem lehet fájlokat küldeni bluetooth-on keresztül amúgy. Elvileg ez wp8 alatt változik, ha jól emlékszem. Ugyanúgy ahogy a mass storage is. Flash pedig az androidra se nagyon érhető el
Amúgy nem rosszabb mint az android, hanem más. Átlagfelhasználónak, aki nem akarja bütykölni állandóan a rendszert jobb, nem fog lassulni, stb.
-
Lall
veterán
Miert tudod a 8S itthoni fuggetlen arat? Nem csodalkoznek ha kishazankban 100 folott nyitna. Radart kapni 60 korul. Ezert mertem megkockaztatni. Bar inkabb legyen neked igazad.
bernadett79: Mit szoktal csinalni a minin? Email, bongeszes, jatek, stb...? Erre lennenk kivancsiak. Mondjuk a mininel szvsz barmelyik wp-s telo jobb. Nem fagy, nem lassul be, de ennek ara, hogy megkotesek vannak benne. Nincs bt fajlkuldozgetes barinoknek, nincs feldugom a gepre es meghajtokent latom (mass storage), nincs flash bongeszesnel. De mielott dontesz mindenkepp olvass rola, nehogy pofara ess.
-
Lall
veterán
válasz
bernadett79 #68 üzenetére
Mik az elvarasaid, ami alapjan a telefont valasztanad? Ha leirod konnyebb tanacsot adnunk. Lehet eleg a radar is es akkor megmarad 60ezred.
-
A cian 920 matt, nem fenyes feluletu.
-
-
catroot
veterán
Azért itt is felteszem:
Az mitől lehet egyébként, hogy anno a background task-nál egy appnál kiválasztottam, hogy álljon le az (app) újraindításág, viszont mindig inaktív, hiába telepítem újra.
Szóval a listában még mindig inaktív, viszont fut rendesen ennek ellenére. -
Alexios
veterán
semilyen igazából, mivel még nincs béta sdk sem mint ahogy a wp8-nál volt. Amúgy nagy különbség nem lesz a wp7-hez képest(tekintve hogy azok is menni fognak wp8 alatt), eleve a winrt se annyira nagyon különbözik a silverlighttól, itt pedig elvileg valami winrt féleség lesz rá, hogy könnyen lehessen a kódot cserélni a win8-hoz képest.
De persze az is kérdés milyen programozás érdekel, mert a játékoknál bejön a natív kód(gondolom az mint win8-nál, c++/cx).
Ha megjelenik az sdk akkor meg ott lesz az msdn
-
bradam
aktív tag
Sziasztok!
Körbe néztem a többi idetartozó topikban is, de nem találtam releváns információt. Szóval a kérdésem lenne,hogy mely oldalak foglalkoznak WP8 programozással? Tudom SDK még meg sem jelent, de valamilyen úton szeretnék elindulni,gondolom a nagyobb WP7 developer oldalaknak csak van WP8 szekciójuk,szeretném őket betárazni. Tudom, Google a barátom,de hátha nem sikerül megtalálnom az ügyetlenségem miatt
-
mrhitoshi
veterán
Jó ez az újra rendezés.
-
negyedes
addikt
Amugy az Ms wallet-rol lehet mar tudni valamit? Mar nem egy helyen lattam itt(Nagyvarad, Romania) paypass fizetesi lehetoseget.
catroot: csabit kicsit, de akkor mar csak htc johet szoba. de mikor ujra es ujra feloldok egy one s-t pl akkor valahogy nem erzem hogy ez fasza. Olyan szegenyesnek tunik mar a rendszer a wp egyszerusege nelkul. Es ezt elfogulatlanul mondom.
-
amanoba
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tilos a warez!
- Tilos az OFF!
- Tilos a függetlenítés!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- GENIUS vezetéknélküli, rózsaszín csajos egér
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest