- 2,5 gigabites hálózati switch jött a QNAP gondozásában
- 360 Hz-et ígérő QD-OLED monitorral rukkolt elő a ViewSonic
- Nem a vámokra fogná, de felemelné az iPhone-ok árait az Apple
- Egymásra licitálnak a kiadók, hogy kihasználják a GTA VI késését
- A GEEEK új házainak nem lesz gondja a szellőzéssel, és az áruk sem vészes
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Oppo alapokra szabta új tábláját a OnePlus
- OLED monitor topik
- Gaming notebook topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SSD kibeszélő
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
Új hozzászólás Aktív témák
-
gzbotii
nagyúr
válasz
joey04 #18030 üzenetére
En azt hittem, az iOS juzerek azert szeretik az iOS-t mert nincs benne live wallpaper, animalo widget meg bazari majomkodas, hanem minimalista, funkconalitasra toro UI.
Es neked az a bajod az ujitassal, hogy meg minimalstabb lesz es nem lesz benne csillogo ikon?(#18049) Blyan: na, ha ilyen lenne paran tenyleg foldhoz vagnak a telefonjukat. De ugy is, amikor kijon az i5S honapok alatt millios eldasokat produkalna. Mert Apple.
-
Воланд
titán
válasz
philoxenia #18039 üzenetére
azt mondja, hogy nem codeckpack problema, mert az nem volt fent, de az ffdshow igen. hat besz*rok.
-
pushalias
addikt
válasz
philoxenia #18039 üzenetére
Hogy én odáig vetemedjek felfuvalkodottságomban, hogy tanítani próbáljam ezt a kiváló szakembert, akinek az saruját megoldani sem vagyok méltó? Hát olvasd már el, direkt írtam neki, hogy tanítson, iszom a szavait!
(#18040) woland_y2k Na az hiányozna még csak, hogy egy vállalatnál a userek jelszó nélkül tudjanak munkamenetet váltani. Az baszna be!
-
catroot
veterán
Már értem, hogy este óta miért lett +50 hsz,
-
pushalias
addikt
válasz
pushalias #18036 üzenetére
Nekem új kedvencem van.
-
pushalias
addikt
Minden szava arany a srácnak, különösen, amikor éppen sikerül egyeztetnie az alanyt az állítmánnyal.
Kiemelkedően értékesnek tartom, amikor rámutat arra, hogy a
Kezdőképernyőnasztalonképernyőn „oldalirányba(!!!!4!!) kell görgetni... NOOOORMÁLIS??!! Amikor a legtöbb egéren egy görgő van, függőleges irányban...?!”Vajon milyen anyagot kellene tolnom, hogy én is ilyen okos legyek?
-
joey04
titán
válasz
joey04 #18030 üzenetére
btw. a változáshoz: kikerült a rendszerből ugye a 2 google alkalmazás, a yt és a maps. Ezeket már a kugli csinálja, nem része alapból az ios-nek. Okosabbak is. Igen ám, de rondák mint a fene, és a yt appban nincs zoom, ha tappolok egyet a videón, akkor nem kátom a status bart, hogy mennyi az idő, stb. nincs finevscrubbing sem. így aztán cseszhetem a "fejlődést" ha egy rondább és nehezebben kezelhető alkalmazást kaptam. Persze a mai Apple biztos azt is szétcseszné külsőleg, de legalább a használatot megkönnyítő fícsőrök megmaradtak volna. Bár ha azt veszem, hogy a billentyűzetet is tudatosan elbaszta az alma...
Igazából ezek apróságok tarthatnak a változások ellenére is az iOS-nél csak hát szar nézni, hogy azért olvad az előnyük, mert ők cseszik szét a saját rendszerüket.
-
joey04
titán
nem, de legalább htc-s óra-időjárás widget szép effekteket tud, van csillogás, áttetsző, stb. A Sense pl már túl csicsás volt, de itt most az ötös verzióban szépen össze lehet legózni egy éppen kellően csicsás felületet. a gyári holo is faék, de legalább ott nem ez a szürke-fekete förmedvény van.
-
joey04
titán
válasz
pushalias #18025 üzenetére
nem érted. nem kell külsőben változni, ha egyszer az jó. örvendetes volt a safari fejlesztése, hogy belekerült a fullscreen mód, vagy korábban a reader. okos és hasznos dolog a twitter és fb integráció is. Vagy a notification center átemelése a cydiából. ezeket mind úgy oldották meg, hogy passzolt az ios kinézetéhez. én ezt nevezem fejlődésnek. Azt, hogy felrúgjuk az eddigi alapokat, amitől egyedi volt a rendszer, az nem fejlődés, hanem rombolás.
-
dejaris
addikt
Eloszor nem hittem el mit fujtok fel annyira ezen a GoT reszen, de aztan megneztem. Hat eldurrant az agyam.
-
-
joey04
titán
mert más a hw kinézete és más a gui. Ive előbbihez nagyon ért, utóbbihoz hülye mint a segg.
szerk.: de ezzel feladták az eddigi alapokat. ez nem továbbfejlesztés, hanem mint a mozikban a reboot. csak itt szar lett. az a baj, így igazuk kesz azoknak, akik azt mondják, hogy a többiek diktálta trendet kezdi követni az apple. mert valóban ez a helyzet a flat design esetében is, és a nagyobb kijelzőnél is. Nem azért fog lecsúszni az apple mert "csak" a konkurenciáta reagálnak, hanem mert nem a saját fejük után mennek, aminek az eddigi sikereiket köszönhették. Jobs magával vitte a sírba ezt a hozzáállást is. -
Blyan
félisten
válasz
joey04 #18022 üzenetére
Nem ronda, más.
ráadásul eppen csak picit más. Semmi radikális, az ikonok szinte nem is változtak - csak eltűnt a felesleges csicsa! Letisztultabb lett.
Ha ez ronda mit eszel magán a készüléken? Kb ez a változás bejárta azok kulsejét is.Szerk:
Akar lehetett volna, de most más az irány. Ne rondabb, hanem más. Ami szinten jo, sőt jobb mivel ez egy újdonság.
-
pushalias
addikt
Én meg pont erre számítottam, és amikor megláttam a címet, végleg tudtam. Ugyanakkor itt már kezdenek meredek különbségek lenni a könyvhöz képest, és már van olyan, ami a lehet, hogy a cselekményt döntően fogja befolyásolni.
A könyvben különben durvábban van megírva a vörös menyegző. De ne aggódjatok, hamarosan lesz még lagzi a történetben, aminek jobban fogtok örülni (sátáni kacajos szmájli sajnos nincs).
-
Blyan
félisten
Szerintetek mitől van ennyire kibukva? [link]
Lehet en nem látom át.
-
nicu71
addikt
hát nehéz spoiler nélkül,de meg kell mondani,általánosságban annyira áhitatos és földöntúlian
nyálashepi volt a hangulat,hogy már komolyan kezdtem kételkedni a 9.rész legendájában,amikor is...hm...
ezek után mi jöhet még...de úgy sejtem,a szokásos évadzáró orgazmus meglesz. -
legiaap
félisten
Az első része is nagyon tetszett, de ez a videó alapján nagyon várós a folytatása.
Júli 18-án jön IOS-re. -
Blyan
félisten
Hat... Ez a trónok rész elegge odabasszott!
-
negyedes
addikt
válasz
gzbotii #17972 üzenetére
megneztem, hat baze nem tudom hova tegyem. a Subconscious Cruelty ota nem lattam ennyire beteg filmet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- eFootball
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Rendszergazda topic
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Sennheiser Momentum True Wireless 3 (2222132) (ELKELT)
- Lenovo ThinkPad X270 (15) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest