Aktív témák
-
Meridian
senior tag
Időközben meglett a megoldás, nem "codepack" probléma volt, mert az eleve nem is volt fenn (a Matroska Splitter nekem kell, mert az MEGUI igényli - videot is kódolok, de az remekül ment és megy is most is), de ez amúgy is az .mkv file-okhoz kell.
Hanem az lehetett a probléma nálam, hogy a ffdshow-nál a konfignál eddig nem választottam ki azt hogy DirectX-et használjon, hardveres gyorsítással. Na ez volt a baj. Vagy az hogy időközben leszedtem egy frissebb változatot is, a 3164-et, ami tegnapi dátumú és a frissebb verzió már müxik rendesen - nem tudom. De valszeg a DirectX hiánya lehetett a baj, mert valami nagyon tréén néztek ki a videók, bármivel is próbáltam megnézni.
Persze lerántottam a media player classicot is, de még meg sem néztem, majd mindjárt kipróbálom, jobban bejövős-e, mint a VLC. A VLC sajna az utóbbi időben már óriásira nőtt, és ahogy elnézem lassabb is lett mint korábban, nem mintha nálam ez pont számítana, hisz tényleg egy erőmű van alattam
Pedig már ott tartottam, hoyg nyomok egy format C-t és visszalépek WinXP-re egy időre jegelve a win7-re való áttérést... de mostmár kisimultak a ráncok a homlokomon. Meg kegyetlenül anyáztam is, de hát asszem én voltam a hülye
Aktív témák
lo DXVA, a CUDA, VDAPU(Ubuntu) valamint a CPU mint lejátszó fog szóba kerülni, több szerző közös cikke.
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Napelem
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- PlayStation 5
- OLED TV topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Megmutatta a Google az Android 16 Material 3 Expressive felületét
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Nintendo Switch
- További aktív témák...
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Thinkpad T480s 24GB RAM 1TB SSD (erős, könnyű, vékony gép) Windows 11 kompatibilis
- Csúcsteljesítmény? Igen! Kattints és rendeld meg MOST! 0% THM-re is!
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest