Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
morfondőr
addikt
Üdv!
Nem találtam jobb topicot ezért ide írom, hátha valaki tud segíteni!
Zenelejátszó szoftvert keresek WinMo-ra, és eddig a PocketMusic jött be a legjobban! Viszont van vele egy kis gondom: nem lehet valamilyen softkey-vel kikapcsolni a képernyőt? Nem találtam ilyen lehetőséget. Ha valamelyik fizikai gombra állítom a kikapcsolást, akkor kikapcsol a képernyő, de előjön a gomb eredeti funkciója is. A Nitrogénnek van ilyen gombja a képernyőn, de annak a hangminősége sokkal elmarad a fent említett lájátszótól.
Ha valaki tudna valamilyen megoldást erre, akkor azt előre is megköszönöm! -
morfondőr
addikt
Üdv!
Egy rövid kérdés: létezik olyan progi, amivel csinálhatok egy biztonsági mentést az egész telefonról úgy, mint pc-nél a norton ghost, vagy acronis true image? HTC Touch 2-m van, WinMo 6.5.5-el...
Előre is köszi! -
morfondőr
addikt
Üdv mindenkinek!
Új vagyok WinMo-ban és van egy probémám: szinkronizáltam a névjegyzékem a gmail fiókommal (activesync-el) és a telefonon felcserélődnek a vezeték- és keresztnevek angol norma szerint, vesszővel elválasztva. Ezt hogy tudom kikapcsolni? A készülék nyelve angol, regionális beállítások pedig magyar.
Ha egy névnél a szerkesztést nyomok, van egy menüpont: "File as:" itt ki tudom választani, hogy normálisan jelenjen meg a név, de egy újraszinkronizálásnál megint felcseréli.
A segítséget előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- Hardcore café
- Alkoholista nevelde
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Micro Four Thirds
- Gitáros topic
- MIUI / HyperOS topik
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G2 SFF, i5-6500,8GB DDR4,128GB SSD, DVD, WIN11
- Lenovo ThinkBook 14s Yoga 2-in-1 üzleti laptop tollal ÚJ Állapot i7-1165G7 16gb ram 512ssd FHD Gari
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- Apple iPhone 6S/6S Plus szerviz alkatrészek, készletről akár másnapra!
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest