Hirdetés
Aktív témák
-
attilam
őstag
Lenne még 2 kérdésem:
1. Ez egy kicsit off itt, de jogtiszta az, ha a megvásárolt, illetve promóciós CD lemezeimről másolatot készítek a számítógépemre saját felhasználásra?
2. Mit jelent a bemásolásnál a védett mód? Hogy csak az én gépemen lehet majd lejátszani a bemásolt zenét? Amúgy működik ez a fajta rippelés a másolásvédett lemezek esetén is? -
attilam
őstag
Vissza is raktam a 10-est inkább. A zenéimhez max. 2 licensz kapható. Ebből 1 már elment, és nem szeretném az utolsót egy esetleges rendszer-újratelepítés miatt elhasználni. Nem tudom, hogy ezt a backup lehetőséget a 11-esből miért vették ki, de bízom benne, hogy a végleges verzióba visszarakják, mert sokkal jobban tetszett a 11-es, mint a 10-es.
Aktív témák
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Game Pass Ultimate előfizetések 4 - 19 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3376, 100% Akkumulátor
- ÁRCSÖKKENTÉS AlzaPower M7503CA Fast Charge 100W
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) Samsung 3200MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- RÉSZLETFIZETÉS.BANKMENTES.KAMATMENTES ASUS Vivobook 17 X712EA-AU737W Notebook
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest