Új hozzászólás Aktív témák
-
mzx
senior tag
Köszi, lehet, hogy jó, egyelőre nem tudom. A probléma számomra az, hogy nem használtam még eddig windows live-t, csak, mondom, nem találtam alkalmasabb topic-ot a kérdésemhez.

Jól tudom, hogy a windows live: a hotmail -hez tartozó levelező rendszer? Egy ismerősömnek van egy widowslive -s címe; nekem meg hotmail-esem létezik. Utóbbiból is meg tudom csinálni, amit javasolsz?
Vagy windowslive -nek kell szerepelni mail címemben a kukac utáni résznek, azaz készítsek egy ilyen mail címet...?A célom: számos mailbox-om/fiókom van, és sokkal kevesebbet szeretnék, tehát archiválnék néhány fiókot, főleg yahoo-st és gmail-est oly módon, hogy azokból minden levelemet egy bizonyos mailbox-ba importálnék.
Az áthúzás kapcsán csak sejtem , mire gondolsz... két külön ablakban meghívom a windowslive-s mail-t , meg egy olyat, ahonnan importálnék (pl. yahoo-s mailbox), majd egérkurzorral megfogom, és áthúzom az importálandó leveleket? Ha erre gondolsz, akkor kérdezem még, hogy miként tudok kijelölni egyszerre több importálandót, hogy azokat egyidejűleg át tudjam húzni a célfiókba? De lehet, h rossz felé kapisgálok, és az "áthúzás" alatt mást értesz... kérlek, világosíts fel, mert még sose alkalmaztam eddig levélimportálást (fiókról fiókra).
Köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Projektor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Kerékpárosok, bringások ide!
- 50 év után kilőtt négy űrhajós a Holdra
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- E-roller topik
- Crimson Desert
- Dell notebook topic
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 2 i5-1135G7 16GB Ram 256 GB SSD FHD IPS Garancia
- BESZÁMÍTÁS! AsRock H510M i5 11400 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Formula Air Mesh G3 600W
- iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4570, 100% AKKSI
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4458
- Gamer PC-Számítógép! Felsőkategória! R7 9800X3D / RX 9070XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD / Noctua !
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest