- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Nagy méretű EIZO monitor jön nyáron színkritikus alkalmazásokhoz
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Hazatért holdkörüli útjáról a NASA négy űrhajósa.
- Hogyan verte le egy telefon chip az egész laptop ipart? – x86 vs ARM
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Tápos kibeszélő offtopik
- Milyen házat vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Otthoni időjárás-állomás
- Milyen egeret válasszak?
- Professzionális Intel videokártyák az ASRock receptje szerint
- Hordozható Linux terminál billentyűzettel és érintőképernyővel
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
TROLL ON:
Szokjatok hozzá. A posta és naptár egy uwp app, ennyire stabil, ennyire lehet rá számítani
TROLL OFF
Sajnos trollkodás nélkül is ez a véleményem, én is sokszor megpróbálom, beparaméterezem, működik, örülés, aztán 1-2 nap múlva azt veszem észre, hogy nem értesít, néha csak az élőcsempéje használhatatlan, és időnként előfordul, amit most is írtatok, hogy annyit tud tenni, hogy kiírja, frissítés 4 napja. De nem frissül.
Ezért aztán általában rövid együttlét után powershell scripttel törlöm. De mostmár script sem kell majd, mert azt olvastam valahol, hogy a posta appot (és még sok másikat) is lehet majd rendesen uninstallálni.Annyival lehet próbálkozni, hogy a gépházban a hozzá tartozó fiókakat kitörlöd. Nem a windows bejelentkezési fiókra gondolok, hanem van egy ilyen, a postához kapcsolódó fiók, csak most nincs előttem win10 gép, nem tudom megnézni nektek, hogy pontosan mi is az. Szóval ezt kitörlöd, akkor talán nulláról újra beállítva működni fog. Egy ideig. De az is lehet, hogy ez csak a preview verzió miat van így, és majd a következő buildhez íródó "known issues..." azzal fog kezdődni, hogy mail app is not working ...
Aztán talán javíjják. -
Aarpok
őstag
válasz
zsoltzsolt
üzenetére
Most próbáltam az outlook.hu-s címem megy az outlook.com viszont nem ki érti ezt?
Új hozzászólás Aktív témák
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Horgász topik
- Battlefield 6
- Warhammer 40.000
- Honor Magic8 Pro - bevált recept kölcsönvett hozzávalókkal
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen okostelefont vegyek?
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Gyúrósok ide!
- Airsoft
- További aktív témák...
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Microsoft Office 2024 Home Business dobozos
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Ableton Live 12 Suite Education
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Keresünk Galaxy S23/S23+/S23 Ultra/S23 FE
- Samsung Galaxy A54 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm