Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
pzstm
Topikgazda
válasz
King Unique
üzenetére
Topikgazda meg senkit nem fog "osztani".

ISO bizonyos hash értétkek alapján lehet a belsős hivatalossal megegyező, de attól még nem hivatalosan publikált ISO. Hivatalos ajánlás szerint, pedig csak Microsoft forrásból érdemes beszerezni Win10 ISO-t, minden más esetben teljesen saját felelősségre történik minden.
Topikgazda valóban nem szükségszerűen jelenti, hogy szakmailag toppon van, bár ebben a topikban azért eléggé megvalósul a dolog szerény véleményem szerint

Személyeskedést meg mindenki mellőzze ha lehet.

szerk.: nem válasz akart lenni

-
westlake
félisten
válasz
King Unique
üzenetére
A topikgazda fogalma meg nem egyenlő azzal, hogy ki a hozzáértő és ki nem. Azt meg majd eldöntöm, hogy én kit "osztok". Ha valamit rosszul tudtok, vagy felületesek vagytok, akkor igenis szólni fogok érte. Itt is, és máshol is. A kritikát el kell tudni viselni. Én is el szoktam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Tea
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- BestBuy topik
- Milyen autót vegyek?
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Bestbuy játékok
- További aktív témák...
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Apple Imac 21,5 Inch, Late 2015! Intel Core I5 + Intel Iris Pro Graphics. 1TB Háttértár!
- Pokémon Trading Card Game csomag BONTATLAN
- Beszámítás! Acer Nitro 5 AN515-58-75F8 Gamer notebook - i7 12700H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 6GB
- Általános igazgatóhelyettes tábla üvegből eladó
- Bomba ár! Dell Latitude E5440 - i5-4GEN I 4GB I 320GB I 14" I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm