- Házimozi haladó szinten
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- LG LCD és LED TV-k
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Steam Deck
- Milyen egeret válasszak?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
A nem insider nép így is csak jövőre fogja látni többnyire. És ez még mindig csak a start menü. Gyakorlatilag ősszel az almás rendszeren előbb látni a fluent designt teljes(ebb) pompájában, mint Win10-nél. Azt is olvastam az Edge csapattól, hogy náluk bizony nem lesz.
Az szerintem pozitív idén is a H2 csak egy kisebb frissítés "enablement package" lesz, mert láthatóan nem bírják az öt éve eltervezett évi két nagy frissítés tempót. (csupa bug a 2004 is még hónapok után is)(#2300) weiss: ne vedd készpénznek amit írok, mert nem insiderezek, úgy tudom még insider tesztelők között is válogatnak A/B tesztekkel. Valakinél bekapcsolják az újat, valakinél még nem. Ahogy a Settings/Gépház fejlécét.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4463, 100% Akkumulátor
- iking.hu Apple iPhone 14 128GB Midnight használt 100% akku 6 hónap garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASRock H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD ASUS ROG RX VEGA64 8GB CM Masterbox 5 700W
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, megkímélt 100% akku (13 ciklus) 6 hón
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
pzstm