Új hozzászólás Aktív témák
-
gyulank
addikt
Én azokat soroltam fel, amiket kilistázott a Windows oldala letölthetőként. Akkor pont egyenként megnéztem, és onnan írtam, szóval akkor a Windows van lemaradva magától. Na de, te is csak vitatkozol, és véleményt mondasz, de nem válaszolsz a feltett kérdéseimre. És ha nem válaszoltad meg a válaszoddal, akkor nem válaszoltad meg. Ez tény. Mit fogalmazzak ezen finomabban? Kösz, hogy írtál valamit, bár nem tudtam meg amire kíváncsi voltam, de nem baj, már nem akarom tudni, mert különben megsértődsz? De azért kérdeztem, hogy megtudjam, és nem tudtam meg. Ha én nem szólok, hogy nem tudtam meg, akkor se fogja kiegészíteni a válaszoló, hisz ő letudta azzal, amit írt. Nem tudok mást tenni annak érdekében, hogy megtudjam, mint szólni, hogy ez nem érintett minden részletet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- PlayStation 5
- Milyen autót vegyek?
- Léghűtés topik
- Asztalos klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Betiltották a Pixel 7-et Japánban
- További aktív témák...
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest