Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- iPad topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Akciókamerák
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Apple MacBook
- Milyen videókártyát?
- Szelek helyett a nosztalgia szárnyán érkezik a SilverStone legújabb miditornya
- Vezeték nélküli fülhallgatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azóta lenyugodtam.
Nincs baj, csak értetlenül álltam azelőtt, hogy anno elkezdtem használni a W10-et, valami 9928-as verzió környékén. Voltak gyermekbetegségek benne amelyek szépen elmúltak.
Gyakorlatilag minden szép, és minden jó volt, bár build-ről build-re frissítve az eszközkezelőben jobb klikk frissítés azért kellett néhány eszköznek. A touchpad is működött minimális szinten, de a gesture nem ment. Ehhez felraktam az ELAN touchpad kezelő appot az Asus oldaláról. Minden más a rendszerrel szállított driverrel működött, vagy nem működött. Mivel az Asus szerint ez a gép sosem fog W10 támogatást kapni így nem akadtam fel azon, hogy nem megy az usb3-as aljzat, és a memóriakártya olvasó. Ha nagyon olyan, akkor bootolok egy linuxot, és használom onnan.
Folyamatosan frissítettem, mert szeretem a naprakész rendszert, viszont nemrég csak nem hagyott nyugodni a kisördög, rápróbáltam az usb3 driverre. Sikertelenül. A nem megfelelő driver eltávolítása után nem volt igazi pár dolog. Ami kezdetben ismert, de nem működő eszköz volt, az ismeretlen lett, a win update loopba került amikor fel akarta rakni a szerinte odaillő drivert, meg ilyesmi.
Jött egy ötlet, hogy úgy is régen telepítettem, rakjuk újra.
Letöltöttem ugyanazt a buildet amit abban a pillanatban használtam, feltelepítettem, és minden hardverelem megy magától, semmihez nem kell drivert telepíteni. A touchpadhoz gyárilag fent az ELAN, a memóriakártyaolvasó működik, az usb hibátlan....Azaz a 9928-ról folyamatosan naprakészre (10565) frissített rendszer nem annyira teljes értékű, mint a friss 10565-ös.
Azt nem tudom, hogy miért? Az elején elkönyvelte a rendszer, hogy adott hardverhez nincs driver, és a build frissítéseknél onnantól nem is próbálkozott vele?
Na szóval ég és föld a különbség a 9928-ról frissített 10565. és az újonnan telepített 10565 között.
És én ezt a különbséget nem értem. -
vlevi
nagyúr
Csak azt vettem észre, hogy a wízjellel együtt eltűnt a posta appból a működés. Megint. Nem tudom, mikor fogom megelégelni, és törölni az egész vackot, de ez már siralmas. Egy levelezőprogramot nem képesek írni, akkor majd oprencert fognak tudni? Vagy, akkor már ne rakják bele a gamilt, ha egyszer nem megy.
Teljesen kiszámíthatatlan, hogy mikor jelzi értesítésként az új mailt, van, hogy magában az alkalmazásban sem jelennek meg az új levelek, a döglöttcsempéjét már említeni se nagyon érdemes. -
Воланд
titán
en meg mindig kizart dolognak tartom, hogy azok utan, hogy az ms szetverte azt, ami anno a nokia d&s uzletaga volt, maradtak olyan viszonyban a szolgaltatokkal, hogy a telefonos rendszer az o beleszolasuk nelkul frissulni fog. eleg megnezni azt a cirkuszt, ami most az uj keszulekek forgalmazasa korul megy amerikaban. persze jo lenne ebben tevedni, de en nem latok ra sok eselyt.
-
Воланд
titán
meg a t*k*m tele van ezzel is, hogy az insider hubban teszik kozze ezeket a fejleszteseket. amikor meg egesz nap nem jutok insideres gep kozelebe, de olvasgatni lenne idom, akkor cseszhetem. meg megosztani sem lehet normalisan. sokkal jobb volt anno windows 8 idejen, amikor szepen vezettek a fejlesztoi blogot.
-
Nagymelák
senior tag
Aha,ha jól értelmezem,akkor először a legális rendszeremet kell frissítenem 10-re és ezek után beléphetek insidernek. Kérdés hogy miért jó nekem az hogy a stabil kiadott 10-et beváltom egy lehet instabil insider verzióra? Félreértés ne essék,van legális 8.1-em,nem az "ingyen ebéd" kellett csak a logikai menetet próbálnám megérteni.
-
vlevi
nagyúr
"Gabe Aul tweetelte múltkor hogy aktivált 10240 kell a th2 branch-hez"
Na, ezzel se értünk sokat.
Kéremszépen nekem aktivált 10240-esem van. Igaz, hogy 10162-ből lett az a 240, és nem Win8-ból, de akkoris aktivált rendszerről van szó. És mégse frissül.
Csipogó nem arra való, hogy ott pontosan megfogalmazott nyalatkozatokat adjanak ki. Mégis ezt csinálják, és a félmondatokat mindenki úgy érti félre, ahogy neki tetszik, nemcsoda, hogy annyiféle verzió terjed a neten. Például 1 év múlva mennyit kell majd fizetni a windowsért? És hasonló hülye kérdésekSzóval mostmár szeretném, ha nem a twitter lenne a fő információforrás. Hííjon fel mindenkit skypeon, és akkor rendben vagyunk. Vagy legalább, amikor leveleket küldözget (mert szoktunk levelezni, mármint ő ír, én törlöm
), akkor leírhatná rendesen azt, amit a twitterre féligmeddig kiírt.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem az alábbi PC játékokat! (Teljes lista a leírásban!)
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- 152 - Lenovo LOQ (15IRH8) - Intel Core i5-12450H, RTX 4060
- Samsung Galaxy S24+ / GyáriFüggyetlen / 12/256GB / 12Hó Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3528, 93% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3015
- Apple iPhone 15 128GB,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest