Hirdetés
- Munkához is jó lehet a OneXPlayer gaming tabletje
- AMD Strix Haloval érkezik a OneXPlayer erőtől duzzadó mini PC-je
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kompakt TUF Gaming alaplappal bővült az ASUS AMD-s palettája
- Nemcsak az ellenfél, a tévéd is kifekszik a Resident Evil fegyvereitől
Új hozzászólás Aktív témák
-
Már nekem is jön le ezerrel. Alig tudok tőle hozzászólást írni. Akkor ezzel már magyarul is lehet majd insiderkedni? Cortana tud magyarul?
-
Meggyógyult azEdge? !!!
-
Az Edge még most is ugyanolyan beteg mint volt.
-
jön a 10536? Csak mobilra ,vagy egyéb masinákra is?
-
Na végre! Töltődik le az WU-n a th2_release Core 10525.

-
Nos: előzmény: régi insider vagyok. Egy másik vason insiderkedtem egészen addig ,amíg lett egy aktív 10240.es buildem egy SSD-n. Ezt kidobtam az ablakon, mert visszatettem bele a gyári 8.1-et a saját vinyóján és azt felfrissítettem win 10 Home verzióra.
Nos újra insiderkedni akartam. Most egy másik laposon a gyári Win7-ről frissítettem win10 Home verzióra , majd kiszedtem belőle a vinyót és beleraktam az SSD-t , amit aztán GParteddel gyalultam és tettem rá egy szűz új MSDOS partíciós táblát (MBR) és az egész partíciót NTFS-re formáztam. Media creation tool-lal csináltam egy angol(USA) 64 bites win10 Home telepítő DVD-t. Ezt feltelepítettem legacy módban (partíció gyalulás, majd a saját izlése szerint megcsinálta a maga első 500megás partícióját és mögé a C: partíciót a többire) és mivel már előtte volt ezen a laposon egy aktív Win10, így ez a tiszta telepítés is aktív lett (erre mondtam azt, hogy beaktiválta magát ahogy illik). A Windws Update menüpontban beállítottam , hogy inssider módban akarom használni fast ringgel, bejelentkeztem az insider fiókom-ba is , de nem jönnek az új buildek. Egyszer kérdezett a Windows visszajelzés a firefox telepítése után. Azóta nincs semmi ujdonság.
-
Felraktam tiszta telepítéssel egy USA angol 10240-es buildet. Beaktiválta magát ahogy kell. WUpdate oldalon insiderkedés és fast ring beállítva, de nem jön új build. Egyszer bekérdezett a windows feedback. Ennyi. ????
Tök angolra állítsak mindent?
-
Nekem volt insiderként egy beaktivált 10240-es buildem ,de azon a vason ez feleslegessé vált, mert visszapakoltam bele a gyári vinyót a W8.1-el és azt upgradeltem W10-esre- Folytathatom most az insiderkedést egy másik laposon megint csak egy erre a célra használatos SSD-n?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Cyberpunk 2077
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Battlefield 6
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Félő, hogy az okosszemüveg a szexuális zaklatók játékszere lesz
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Ableton Live 12 Suite Education
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Szervizeket, Gépépítőket keresek B2B szoftver partnerségre (E-számlával)
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Samsung Galaxy Z flip 5 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- HP EliteBook 840 G7 i5-10210U 16GB 256GB FHD 400nit 1 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- HP EliteBook 830 G5, G6 13,3" i5, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Keresünk Galaxy S21/S21+/S21 Ultra/S21 FE
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest