Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
westlake
félisten
válasz
Kékes525
üzenetére
Igen, ismerős. Nálam csak olyan gépeken jön elő, ahol három-négy builddel ezelőtti a telepítés. Ezeknél az újabb buildek telepítése (frissítés) sem hozott javulást. Viszont annál a gépnél nem jön elő, amin egy tavalyi Insider telepítést frissítget a rendszer folyamatosan. Szóval ez valamelyik újabb build hibája, ami nem minden rendszeren jön elő.

Egyébként amit te írsz, az pont az ellenkezőjének tűnik, mint amit én írtam. Egyrészt nekem csak Insider-nél jön elő (igaz, mást nagyon nem is használok mostanában), másrészt csak "friss" telepítésnél. Értsd: feltelepítettem a 21382-t, ahol előjött a hiba és a frissítések sem oldották meg (->21387, ->21390). A 21382-t csak példaként említettem, egyáltalán nem biztos, hogy ez volt az első ilyen hibás build. De akkor ezek szerint nem csak az Insider buildeket érinti.A 21376-os build (05.03) óta van egy ismert hiba, ami összefügghet ezzel:
[News and interests] We’re investigating an issue where the flyout may occasionally flash in the top left corner of your screen after clicking the button on your taskbar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Gurulunk, WAZE?!
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Óvodások homokozója
- Xbox tulajok OFF topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Interactive Brokers társalgó
- További aktív témák...
- Eladó Apple iPhone SE 2020 64GB / 12 hó jótállás
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A56 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / BONTATLAN
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

pzstm