Hirdetés
Legfrissebb anyagok
- Azt hittük, a GeForce RTX 3060 már leköszönt, de úgy látszik, hogy mégsem!
- Porvihar, zuhogó eső és hó, de az Akasa passzív háza kitart
- Párduc a gépben: teszten az ASUS ExpertBook Ultra
- Mostantól nem kell az Intel segítsége a többképkockás képgeneráláshoz
- Máris frissítette az ipari felhasználásra szánt Ryzen Embedded szériáját az AMD
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
vlevi
nagyúr
Most próbáltam ki, úgylátszik sikerült megoldani az alvási problémát.
Jöhet ki a végleges
Habár, nem tudom, hogy fogok-e valamit is használni az újdonságaiból?
Game mode, ha be van kapcsolva, akkor zavaró, hogy állandóan, minden fullscreen alkalmazáshoz be akar jönni a game bar, meg a streamelés, ...
Tudom, kapcsoljam ki. Ki is fogom
de akkor meg minek?
Mert, ha kikapcsolom, akkor abban a néhány esetben, amikor jól jönne, pl. a videórögzítés, akkor be kell mászni a controlpanelbe, és bekapcsolni a game bar-t. Ha ki van kapcsolva, akkor ui. a Win+G nem hozza elő.
Emiattt nálam sajnos az lesz a sorsa (már előre látom), hogy, mivel állandóan útban van, előbbutóbb kikapcsolom.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
Üzleti előfizetők hirdetései
- 1000 W HP DPS-800GB-A szerver tápegység
- BESZÁMÍTÁS! ASRock A520M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1060 6GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3791
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pzstm