- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Androidos tablet topic
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Olcsó, gasket mountos klaviatúra a Logitech égisze alatt
- Biztosan lesz Xiaomi Pad 8
- Azonnali fotós kérdések órája
- iPad topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
köszi
nálam ennyire nem rózsás a helyzet, mindenképpen egy pc-ben kéne megoldani a szervert és a htpc-t is...
most vettem egy mobil barton 2600+-t, aztán küzdöttem csak, mert az alaplap nem akar neki 1,4v-t adni, csak 1,575-öt. ez azért lenne fontos, mert egyben kéne megoldanom az alacsony fogyasztást, meg a lehető legnagyobb teljesítményt. ott tartok, hogy 66-133 mhz között tudom állítani speedfannal az fsb-t, remélem normális ramokkal majd elszalad 66-19x mhz-ig. ez 10-es szorzóval 660-1900 mhz-t jelentene, ami számomra már teljesen reális lenne.
már nagyjából készen van a falra szerelt gép koncepciója és pár vázlat, csak nagyon sok mindent kell majd összezsúfolni nagyon kis helyen. a kábelezés meg a htpc miatt pláne durva. meg ha már lúd alapon tök passzív rendszert tervezek, szóval lesz mit barkácsolni rajta. lehet, hogy a szünetmentest nekem is ki kell raknom a kamrába - már most irtózom a külön kábelek huzigálásától.
ez a meedios csak plugin vagy teljes frontend, mint a meedio/myhtpc? télleg, ha csinálnék egy ftp-t nem lenne kedved feltolni az uccsó meedio express verziót? gyak. évek óta küzdök a különböző frontendekkel. arra játszanék, hogy mivel a leendő beltéri úgyis kész jelet ad, valahogy össze tudom hekkelni a vivo vga-val. egyszer már sikerült ilyet a mediaportal-lal, de myhtpc r24-gyel felejtős. meg problémás a földi adók vétele is. lehet, hogy bevállalok majd egy low-cost tunert, gondolom megoldana pár dolgot.
Új hozzászólás Aktív témák
- E-roller topik
- Windows 11
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Androidos tablet topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3291
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 142 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5 i5-12450HX, RTX 4060 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest