- SSD kibeszélő
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Gaming notebook topik
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Forrmell.enn
- OLED TV topic
Aktív témák
-
Dufresne
addikt
Asszem nincs mit :DD
-
Jetpilot
csendes tag
ALT + 64 ... köszi :DD
-
Jetpilot
csendes tag
Skacok!
Mi a '' @ '' ASCII kódja ? :)) -
Dufresne
addikt
Azóta helyrejött a gépe, legalábbis azt mondta, hogy mostmár nem csinál hibát a gépe, pedig nem csinált vele semmi. Hát ugye windows...;]
De azért köszi a tippeket.. -
Dufresne
addikt
Ez nem rossz 5let, köszi...
-
TrollBalint
addikt
Beteszed a cd-t (nem tudom bootos -e) , bár végülis mindegy, beteszed a cd-t, kiválasztod, hogy telepíteni szeretnéd, megmondod neki, hogy hova, ez ugyanaz a partició lenne, mint amin most van rajta. És mehet. Valószinüleg szólni fog, hogy már van egy ilyen mappa, de sebaj, te úgyanúgyabba a mappápa tegyed, mint amiben most van (windows gondolom :) ) és felteszi újra, saját magára. :)
Amit utánna kell feltenni, az a direct x, mert abból a sajátját teszi fel, azt hiszem 8-as. Ha Win Xp-ről van szó. De a telepített progikat fent hagyja meg a többit dolgot is. -
Dufresne
addikt
Rátelepít? Ezt hogy?
-
-
Dufresne
addikt
Köszi, de ezekre már én is gondoltam, csak nem nálam áll fenn a probléma és akinek kellene segítenem, az nem túl szakértő ezen a téren, szóval nehezen tudom elmagyarázni neki így e-mailekben, hogy mit is tegyen...:)
Más 5let?
Vagy egyettértés? -
Dufresne
addikt
Up
-
Dufresne
addikt
Up
Tudom, hogy van már pár windows-os téma, de sajna nincs idő átbogarászni az összeset...:(
[Szerkesztve] -
Dufresne
addikt
Szevasztok!
Sajnos látatlanba kell a történetet elmesélnem, de a következő a probléma:
A windows elindul, de nem akar bejelentkezni, azt írja, hogy lépj be mint rendszergazda, meg hogy valami probléma megakadályozza, hogy a rendszer ellenőrizni tudja a windows licencét.
Láttatok-e már ilyesmit? Mi a megoldás rá? Egyáltalán mi okozhatja ezt? Valami vírus, vagy csak valami windows hülyeség???
Előre is köszi...
Aktív témák
Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- SSD kibeszélő
- Google Pixel topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Kerékpárosok, bringások ide!
- E-roller topik
- One mobilszolgáltatások
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- További aktív témák...
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Sea of Thieves Premium Edition és Egyéb Játékkulcsok.
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest