Aktív témák
-
Grafiqs
őstag
A történet itt: Bővebben: link folytatható.
Ezt zártam.
Grafiqs -
hefe
aktív tag
Üdv! Aki szeretne beleturkálni ismerkedni ezzel a fajta windowsal az segítsen egy cseppet nekem. Letöltöttem az embedded sp2es progijával vinyóra a telepítőket de gőzöm nincs hogyan tovább. Akinek jó az angolja és érdekli a téma az sasoljon már rá legyen olyan szíves
http://msdn.microsoft.com/embedded/windowsxpembedded/default.aspx
Egyetalán ki lehet őket írni 3 cédére vagy csak meglévő xpre lehet ráhúzni.
Egy microsoftos előadáson említette a muksó hogy 10000 részre van darabolva és mi választhatunk meg mindent amit szeretnénk telepíteni. Így egy 10 seces teljes bootolási idő is elérhető és nem zabál annyi erőforrást.
Teljesen ingyenes 120 napra. Akit érdekel (vállakozószelleműek) csapjon bele és írjon!
Aktív témák
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- A Windows 11 lett az úr az asztali PC-k piacán
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Tudományos Pandémia Klub
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- Formula-1
- PR-Telecom
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Sorozatok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- AKCIÓ! Lenovo Legion Slim 5 16AHP9 notebook - R7 8845HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 4060 8GB Win11
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest