- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Samsung LCD és LED TV-k
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Május 26-a óta sikertelen ennek a frissítésnek a telepítése: 2017-05 Összesítő frissítés Windows 10 Version 1703 x64-alapú rendszerekhez (KB4020102)
Valaki tud Nekem ebben segíteni, hogy miért?
Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Erre tud valaki valamit?:
A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Nem számlál. Mit kapcsolhattam ki vagy állítottam át, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés és a frissítés óta is.Válaszaitokat előre is köszönöm.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Mit kapcsolhattam ki, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés.
Az adatvédelemnél állítgattam, de ott mi vezérli?
Válaszokat előre is köszi.
-
Adler
aktív tag
válasz
pendre54 #27559 üzenetére
Szia!
Most fejezte be a telepítést.
Köszi a választ azért.Viszont lenne egy kérdésem:
A gépházban a Hálózat és internetnél van egy olyan rész, hogy Adatforgalom. Mit kapcsolhattam ki, hogy semmit nem jelez? Pedig okt. 16-a óta azért volt forgalmam szerintem nem is kevés.Válaszodat előre is köszi.
-
Adler
aktív tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy a Windows update-t a 10-ben nem lehet úgy beállítani mint a win8.1-ben? Azaz, hogy ugyanúgy lássam a frissítéseket és Én jelöljem ki őket.
Válaszaitokat előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! HP 250 G8 - i5-11GEN I 16GB I 512GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- OLCSÓBB!!! Lenovo Thinkpad T480S üzleti i5-8350u 8th gen. 8-24Gb RAM 256GB-1TB SSD, több db, gar.
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest