Hirdetés
- Milyen notebookot vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Samsung LCD és LED TV-k
- Apple MacBook
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- iPad topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
A sokadik windows frissítés, aminek a telepítése után ( már nem tudtam tovább halasztani) nem indulnak el a telepített programjaim. ( pl viber, winrar stb) Az egyik ismerősőm laptopján, és a céges gépen sem jelentkezik ilyen probléma a frisítések telepítése után. Lehet ennek köze ahhoz, hogy a kulcsot itt hardveraprón vettem? Keresem azt a megoldást, amivel nem kell többet ezzel sz@rakodnom.. A windows verzióm a következő: [kép]
Van valakinek tuti tippje erre? Esetleg vegyek egy példányt hivatalos helyről? Vagy ez mindenképp ilyen f@s?
Előzőleg megoldotta a problémát, ha a telepített frissítéseket eltávolítottam, de nincs időm ezzel foglalkozni minden kiadott frissítés után ... -
prtvlogan
aktív tag
Sziasztok!
Az UAC végleges kikapcsolásához szeretnék egy kis segítséget kérni. Csak én használom a gépet, így egy felhasználó van beállítva rendszergazdai jogosultsággal, A felhasználói fióknál a csúszkán beállítom, hogy soha nem kérek értesítést, ha egy program módosítást akar végrehajtani...
Ennek ellenére ezt a műveletet egy ideje minden nap meg kell csinálnom. Hiába kapcsolom ki, másnap indításkor megint visszaállítja.. Csak egy ideje állítja vissza, előtte nem piszált bele, ha kikapcsoltam..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Microsoft Office 2019 Otthoni és vállalati verzió (PC / MAC)
- Eladó játéklicencek: GOG, Microsoft Store, EA, Steam áruházakhoz!
- Call of duty modern warfare 2
- F-Secure Internet Security 1 év / 1 és 5 eszköz Előfizetés hosszabbításra is alkalmas licenc
- F-Secure VPN 1 év / 3 eszköz Elektronikus, egyszer használható licenc
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- 15,6" Dell Latitude laptopok: E6540, E5550, E5570, 5580, 5590, 5500, 5501, 5510/ SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest