Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Beni2360
félisten
válasz
XplayR
üzenetére
Eredetit töltöttem le a M.s. oldalról és nem lett még aktiválva. De nem is kéri ezt mutatja a rendszernél. A régi HDD helyett, ami aktiválva volt, tettem be egy m,2 SSD-t. A HDD közben meghalt.
-
Cs1csó
titán
válasz
XplayR
üzenetére
A gépházban végigmehetnél MINDEN menüponton és ami nem kell, adatgyűjtés stb. kapcsold ki.
Ha nem használsz UWP-s appokat akkor azokat is le tudod tiltani.Ajánlott a vezérlőpult , energiagazdálkodás , főkapcsoló funkcióinak a megadása opciónál kapcsold ki a GYORS INDÍTÁS opciót.
Manuálisan is lefuttathatnád a Windows Update-et - ha még maradt valami frissítést azt is telepíti.
Ha még több dolgot akarsz letiltani, akkor ajánlom a figyelmedbe: O&O ShutUp10
Választhatod az ajánlott beállításokat a futtatása után. Csak telemetriát adatküldést fog tiltani. -
Cs1csó
titán
válasz
XplayR
üzenetére
Figyelj ha a legfrissebb build-et tetted fel - 1809-es - és nem fizetős neted plusz jó sávszéled van akkor az ilyen megoldásoknak szerintem nincs relevanciája. Nekem a 8Mbites nettel kb. 20 perc alatt jött le minden frissítés kb. 5 db volt nevesítve.
Ezt a megoldást vagy már a frissítésekkel integrált Windows-t telepíteni Windows 7 esetén érdemes mert ott már nagyon sok frissítés kijött az eltelt 1 évtized alatt.
Tehát ha nem adatkorlátos a neted és 50-100Mbites akkor fölösleges ezzel szöszölni.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Nintendo Switch 2
- Felhő alapú adattárolás (Dropbox, stb.)
- PlayStation 5
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Régóta ott van a fiókban az Intel válasza az AMD-féle 3D V-Cache-re
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- OLED TV topic
- EA Sports WRC '23
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Óra topik
- További aktív témák...
- magyar billentyűzet - 165 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Xiaomi 14T Pro 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835, 100% Akksi
- Apple iPhone 17 Pro Max 512GB / 36 hónap jótállással!
- magyar billentyűzet - 171 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest