- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- OLED monitor topic
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel mindent feltesz az Intel 14A node-ra
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Merevlemezek megbízhatósága, élettartama
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Racecam
nagyúr
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia!
1. Van akinél tökéletesen működik (pl. nálam), van akinek gondjai vannak. Ezek nagy többsége driver hibák, gondok.
2. Ezt neked kell eldönteni. Ha nagyon ragaszkodsz a mostani kinézethez, programokhoz, beáállításokhoz, akkor frissíted. Ha nem és megbarátkozol a gondolattal, hogy mindent szépen újra raksz és beállítasz, akkor tiszta telepítés. Én ez utóbbit javasolom.
3. Nem jól értelmezed. Volt egy ilyen időszak, de ma már ha az új buildet szeded le mondjuk Media Creation Tool-lal, akkor mehet egyből a tiszta telepítés is. Ilyen esetben a telepítéskor a 8.1 szériaszámait kell megadnod. Ha viszont úgy csinálod, ahogy írtad (de ez felesleges), akkor valóban nem kellenek a szériaszámok a második, tiszta telepítésnél. Olyankor azt a részt egyszerűen átugrod és majd aktiválja magát, ha nethez jut, mivel már ismeri a szériaszámhoz tartozó a gép adatait. -
senki66
senior tag
válasz
JenciHUN #33166 üzenetére
Szia,
A fórum olvasgatásából azt a következtetést vontad le, hogy "most már stabil annyira a dolog" ? Akkor frissíts. Én is megtettem, de csak az "új dolgok varázsa miatt". Én személy szerint nem vagyok elégedett vele, nekem sajnos megvan az akadásos (főleg videók alatt) problémám (több verzióval és build-del ugyanúgy) és erősen gondolkodom a visszaálláson 8.1-re csak mindig adok egy kis haladékot magamnak. A lányom gépe a 10-zel random rebootolt, visszatettem a 8.1-et, azóta atom stabil.
-
peterk
senior tag
válasz
JenciHUN #17902 üzenetére
A media creation tool rákérdez. Arra is, hogy home vagy pro, és arra is, hogy 32 v. 64 bit. Szóval nem azon múlik, hogy melyik gépen készíted, hanem azon, hogy jót válassz ki.
(Nézd meg a vezérlőpult => rendszer képernyőn. "windows verzió". Ha ott 8.1 van akkor home kell, ha 8.1 pro van, akkor pro.)
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070 XT 16GB be quiet! Pure Base 500 FX 750W
- Huawei Nova 9 SE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3060, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest