Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Akciókamerák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen egeret válasszak?
- Négy P-maggal jön a Panther Lake generáció
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
nagyúr
válasz
tordaitibi #87366 üzenetére
Felraktam a VLC-t, ezt konkrétan alapból berakta minden videóformátum alá, alapértelmezettnek.
Ha meg megpróbálom berakni a gépházban, az alapértelmezett videólejátszónak a MPC-HC-t, konkrétan mintha semmire raktam volna, mert csak a plusz jelet hagyja ott, hogy válasszak valamit. VLC-t, pedig egyből elfogadja. Én már nem értem.
Alapból rendszergazdai jogokat adtam magamnak, szóval nem értem, hogyha a VLC-vel nincs baja, akkor az MPC-HC-val mégis mi a fészkes fene baja van, hogy konkrétan el se indítja?
Az már más kérdés, hogy azért akartam eleve használni, mert van hozzá normális androidos távvezérlő, de még azt se tudom használni, mert hiába írom be az ip-t, portot, nem csatlakozik. Windows Defenderben pedig még kivételekhez sem tudom adni. Nagyon pikkel valamiért a rendszer erre.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor Magic 7 Pro 512GB / 12GB RAM / Fekete / Független / Újszerű állapot / 3 év gyári garanciával!
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- 150db - 24600Ft/szett - DELL Universal Dock D6000 docking station (452-BCYH) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest