-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
svgyula #87152 üzenetére
Tájékozódj, olvass tele a windows10 subreddit sztorikkal. Akinél gáz volt a frissítés során nincs benne a windows.old mappában sem a cucc. Nem véletlenül állította le a Microsoft a frissítést. Ahogy feedback hub-on jelezték hónapokkal ezelőtt a hibát. Ha nem volt backup csak data recovery szoftverrel van esély visszahozni.
-
törölt tag
válasz
svgyula #87152 üzenetére
Nem tudom hogy pontosan mi is történt, mivel én tiszta telepítést csináltam.
Így részemről feltételes módban írom, hogy valóban elképzelhető hogy 1-2 script nem tudod valami miatt lefutni, és az a következménye, hogy nem másolja vissza az old-ból. De ha ilyen egyszerű lenne a megoldás, akkor ezt elég könnyen lehetne kezelni, hiszen csak tájékoztatni kell a felhasználókat. illetve egy pár soros script ami megteszi utólag.Ez akár egy gyors update keretében is meg lehet oldani. Mint ahogy volt már rá példa, hogy a kiadás pillanatában, rögtön jött rá egy frissítés.. De szerintem itt picit többről szól a történet. Csak mert ha ez script nem futott le, akkor ki tudja még mi nem. Illetve hibásan futhat.
Az a helyzet, hogy minden jel arra mutat, hogy azzal a lépéssel, hogy visszavonta a letöltést, frissítést, a Microsoft igyekszik a lehető legjobb munkát kiadni a kezéből. Nekem ez jön le, hibáztunk, és mindent elkövetünk hogy javítsuk, és csökkentsük a kellemetlen helyzetbe kerülő ügyfelek számát.
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Honor 400 Pro - Gép a képben
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Nothing Headphone (1) – nem kell ide idézet
- BestBuy topik
- Zaklatás. mit lehet tenni ellene?
- TP-LINK routerek
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Szuper Szigettel futott be a HyperOS 3
- Elalmásodik a Xiaomi: 100 wattos töltéssel érkezik a 16 Pro Max
- További aktív témák...
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- PC Game Pass előfizetés
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I Jogtiszta Microsoft digitális és fizikai termékek I DIGITALKEYZ.COM
- Honor 400 Lite / 8/256 GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 3500X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman N4 ADATA 600W
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G1 - i5-G4 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3227, 91% Akkumálátor
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest