Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• vlevi

nagyúr

válasz V.Stryker #8524 üzenetére

Az Insideres Windows 10 abban különbözik a normáltól, hogy az insiderek továbbra is megkapják megjelenés előtt az új fejlesztéseket (magyarul bughalmazt) tesztelésre.

Start menüre visszatérve. Mondtam én nektek, hogy a Win8-ra egyetlen nagy ellenérve volt a zindexes, origós, és egyéb "szakértő" IT oldalaknak. Nincs start menü. Na, most van, de azzal sem jobb a helyzet. Amúgy ténlyeg. Ez a vegyes, kicsit ilyen is, olyan is, inkább semmiresemjó. Az élő csempék pl. így teljességgel értelmét vesztik, mert milyen élő csempe az, amit addíg látok, amíg a startmenüben vagyok? Ez így vicc. Főleg azért, mert némelyik csak hosszabb idő elteltével kezd magához térni, pl. az időjárás mindíg Budapestet mutatja, 1-2 perc után átvált. Amúgy a tablet mode majdnem jó lenne, de azzal meg asztali gépen az a baj, hogy csak teljesképernős alkalmazásokat hajlandó futtatni. Még a total commander is úgy indul el. Ne értsétek félre, nem azt mondom, hogy a tablet mód rossz, mert táblagépen el bírom képzelni, hogy jobb így. De ha lehetne úgy kérni, hogy a táblagép módú start képernyőt kérem a desktop helyett, az jó lenne. Hülyeség amit mondok, de, ha a startképernyő tudna úgy futni, hogy mindíg a desktop fölött, de az egyéb alkalmazások mögött lenne, azt díjaznám. Akkor lenne értelme az élő csempének.

Egyébként a startmenüben mi értelme van annak (biztos meg tudják indokolni valami dizájnnal), hogy 3 normál méretű csempe van egymás mellett, de a széles csempe csak 2 széles?
    Amúgy egy auto arrange opció jól jönne, ne kelljen húzgálni minden ikont a helyére.

Új hozzászólás Aktív témák