Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
DellFan
csendes tag
válasz
Doky586
üzenetére
Nem, nem arról van szó hogy el akarom adni, csak egy olyan problémám adódott, amit nem tudtam máshogy orvosolni, csak az alaphelyzetbe állítással. És mivel személyes adatokat nem tárolok a meghajtón, ezért a teljes, adatok megtartása nélküli lehetőséget választottam, mert ezt tartottam alaposabbnak.
Gondolom, ebben az esetben először az SSD formázása megy végbe és ennek a folyamatnak a végén kaptam a TPM-re vonatkozó kérdést.
A folyamat második részeként történik a friss Windows telepítése, aminek a végén a fiók kialakításakor úgyis meg kell adnom a felhasználónevemet, jelszavamat és a PIN-kódomat. Tehát ezek úgyis felülírásra kerülnek, ha töröltem előzőleg a TPM tartalmát, ha nem.
Viszont, ha ne adj isten, valami váratlan esemény történik a telepítés közben és lezáródik a meghajtó, akkor a feloldáshoz szükséges BitLocker kódot nem tudom, honnan lehet olyankor megszerezni...
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- 3D nyomtatás
- Milyen okostelefont vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen videókártyát?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Ha a koreaiakon múlik, még évekig ingünk-gatyánk rámehet a memóriákra
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- További aktív témák...
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG G531GV Gamer notebook - i7 9750H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 6GB WIN11
- Targus DOCK423A - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 x HDMI (120Hz)
- Nikon D3500, Tükörreflexes (DSLR) fényképező
- XBOX Series X 1TB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2036
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi