Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mielőtt kommentelsz, olvasd el az Összefoglalót!
(Frissítve: 2020.05.31.)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
Jó, ez valóban szép (nagy baki) volt.. bocsi.

(#3930) netpeti98:
Az a helyzet hogy nagyon nincs már távol, ha igaz, hogy már nyáron (Június?) piacra szeretnék dobni.
Azt látom, hogy mi a céljuk, de nagyon sok dolgot lehetne még tenni az ügyben és szerintem nem fogják már megcsinálni.Valaki fel tudna homályosítani hogy hogy is működnek ezek a jogosultságok? Korábban is adminisztrátor fiókot használtam csak így nem tudom hogy ez most normális-e vagy csak nálam nem jó valami.
Mondok két példát:- Normál felhasználói fiókban indítok egy Total Commandert, akkor az nem tudja még a saját beállításait sem elmenteni az ini fájlba, valamint a winchestereim között sem tudok fájlokat másolni csak ha külön engedélyezem minden egyes másoláskor.
- Firefox-al letöltenék egy fájlt az egyik meghajtómra, nem engedi mert nincs jogosultságom.
Azt tudom még csinálni hogy minden egyes alkalommal "run as administrator" paranccsal indítom őket, de ez macera. Ez nálatok is így van? Ti hogy csináljátok?
Új hozzászólás Aktív témák
• OFF topik
• TILOS a warez!
• Windows 10 frissítési kisokos
- Apple MacBook Air 13 M1 8GB 256GB magyar bill 1 év garancia
- LG OLED TV 55CS6LA
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3443
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest